• Szacunkowe wyniki Autor: ~Kolber [188.146.94.*]
    Dramat nie wiem czym spowodowany jest taki zjazd.
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~Realista [77.222.246.*]
    A co to, ty nie wiesz jaka zapaść jest w branży oze? Z choinki się urwałeś?
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~dre [5.173.57.*]
    To ile jutro na open wywalacie? 10.50 czy 10.20?
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~Wer [83.25.201.*]
    Jest zysk w takich trudnych czasach dla branży i tak trzeba na to patrzeć
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~grzesiekRS [83.9.175.*]
    Ja natomiast widzę że wychodzą już z najgorszych miesięcy gdyż za 3 kwartał roku obrotowego zarobili tyle co za pierwsze półrocze także poprawa ogromną. To rok do roku źle wygląda duże spadki ale baza była wysoka mimo to wraz lepiej niż zestawiając wyniki za pierwsze półrocze z rokiem poprzednim za pierwsze półrocze. Ślepy nie zauważy poprawy. Kolejny rok obrotowy będzie miał niska bazę więc już wzrosty wyników powinny być rok do roku od połowy roku 2024
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~Piotr [78.152.13.*]
    Sam 3 kwartał jest 35% gorszy rdr czyli jest progres z kwartału na kwartał, bo poprzednie kwartały były 65% gorsze rdr.
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~grzesiekRS [83.9.175.*]
    Baza spada, druga połowa roku będzie na pewno już lepsza rok do roku bo największe spadki rok do roku były w drugiej połowie 2023. Sytuacja już się poprawiła i to widać . Kolejny rok obrotowy Grodna będzie już dużo lepszy kurs powinien się piąć w kierunku 15zl. Nowe programy OZE też na horyzoncie. Wystarczy że trochę posprzątają po pisie
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~dre [5.173.57.*]
    dokładnie tak jak myślałem 10,50 - mądrzy inaczej wywalają
    boże co za akcjonariat !!!!
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~grzesiekRS [83.9.11.*]
    Jaki śmieszny obrót nikt nie wywala to przyglupia ulica swoje kilka sztuk wyprzedaje tylko problem tu taki że rynek póki co nie chce kupować stąd spadek spory na marnych obrotach
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~Lol [185.153.35.*]
    Podobnie jak na sunexie, widać że najgorsze w cenach.
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~Marek [77.254.158.*]
    Skąd się urwałeś, zobaczysz wkrótce r-ki za prąd i resztę to być może przejrzysz na oczy dobroć swojego niemieckiego pomagiera Ruska, jak można być tak ślepym i zapalczywym, co wyprawiał w 2012 roku ile firm poszło do piachu przy budowie autostrado podobnych inwestycji żal serce ściska jak się czyta i widzi takie komentarze wszystko było źle, wszystko trzeba zatrzymać nie inwestować bo „pisowskie” obudzicie się z ręką w nocniku, jak zwykle
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: krool44 [188.121.25.*]
    Otrzyj pianę i weź tabletki, bo widzę że masz niezłą sieczkę zrobioną przez tvp
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~grzesiekRS [83.9.12.*]
    Ja nie wiem co te barany widzą w tym swoim guru PiSu a ten PiS ma ich w dupie złodzieje i nic więcej, rzucili im ochłapy a sami miliardy kradli krojąc ludzi na czym tylko się dało
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~kava [82.139.167.*]
    Dnia 2024-02-16 o godz. 10:06 ~grzesiekRS napisał(a):
    > Ja nie wiem co te barany widzą w tym swoim guru PiSu a ten PiS ma ich w dupie złodzieje i nic więcej, rzucili im ochłapy a sami miliardy kradli krojąc ludzi na czym tylko się dało

cytując jednego z prominentnych pisowskich wataszków: "ciemny lud to kupi..."
  • Re: Szacunkowe wyniki Autor: ~Smok [83.28.172.*]
    Ta spółka i tak odbije
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.87.212.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
GRODNO 3,04% 13,55 2026-03-25 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.