KDPW oskubie Cie z kasy za wartość nominalna. A spółki dawno nie ma na rynku ale kasę biorą za wartość nominalna większą od 1mln zl. Dobrze zarabiają na zdeponowanych akcji wartych 0 zl dla ludzi a dla KDPW warte za akcje 160 zl??
Drodzy inwestorzy macie okazje kupić 50 K po 5 zł i co ??? płaciliście po kilkadziesiąt a nawet po kilkaset złotych a teraz nie chcecie po 5 zł ??? nie rozumiem - chętnych zapraszam mój e-mail : g.polska@wp.pl
Tak niejaki Ozi jak będzie inwestor płacił po 50 zł to ja szybko zadzwonię do ciebie i sprzedam ci po 5 zł !!! jakim trzeba być inteligentnym ??? CHCESZ KUPIĆ to zaryzykuj i kup teraz ode mnie po 5 zł . Kiedyś kupowałeś po kilkaset złoty a teraz się boisz kupić po 5 zł ? Już tylko zostało 40 K tak , że zapraszam chętnych p.s. Ten Ozi to nie stary handlarz to chyba stary tzw. " wiejski głupek "
Posiadacz, pogadaj z Biedronką. Oni mogliby być zainteresowani taką promocją dla klientów z ich kartą, a towar u nich schodzi - mają obroty, nie ma to tamto. Tylko nie pomyl Biedronki z Żabką, bo tam na taką okazję czyha Johnny i jewo komanda.
To nie tylko akcje spoza PAM tracą ważność i możliwość sprzedaży. Również każda złotówka spoza PAM staje się bezwartościowa i nic za nią nie kupisz. Jedynie złotówki i inne waluty z PAM mają siłę nabywczą. Tak ustalił Małecki z PAM i nic na to nie poradzisz.
Realista po pierwsze : w Polsce nie ma waluty "złotówka" w Polsce jest ZŁOTY !!! ( to tak na marginesie -musisz się jeszcze troszkę nauczyć) , po drugie : Ty człowieczku nie kupisz akcji ode mnie ponieważ jesteś TROLLEM , po trzecie : nie interesuje mnie kto należy czy nie do PAM . Czego nie rozumiesz w określeniu " chce sprzedać akcję po 5 zł " ?????? p.s. ty jesteś takim małym trolikiem wskakujesz na inne spółki i wypisujesz bzdury , czy ciebie to bawi ? czy po prostu jesteś tak zakompleksionym małym człowieczkiem ??
Dnia 2024-03-12 o godz. 15:14 ~Posiadacz napisał(a): > Realista po pierwsze : w Polsce nie ma waluty "złotówka" w Polsce jest ZŁOTY !!! ( to tak na marginesie -musisz się jeszcze troszkę nauczyć) , po drugie : Ty człowieczku nie kupisz akcji ode mnie ponieważ jesteś TROLLEM , po trzecie : nie interesuje mnie kto należy czy nie do PAM . Czego nie rozumiesz w określeniu " chce sprzedać akcję po 5 zł " ?????? > p.s. > ty jesteś takim małym trolikiem wskakujesz na inne spółki i wypisujesz bzdury , czy ciebie to bawi ? czy po prostu jesteś tak zakompleksionym małym człowieczkiem ?? >
No ja nie mogę!!! Czy ty nie dostrzegasz sarkazmu i prześmiewczości - po prostu ironii i rozbawienia z tego, że ktoś ci napisał, że można sprzedawać tylko akcje PAM, a innych nie? Czy jeśli 1 kwietnia media napiszą, że Lech Wałęsa został prezesem PiS to w to uwierzysz i powiesz, że to zaskoczenie? A może ty jesteś Johnny i tylko zmieniłeś nick, bo poziom inteligencji i poczucie humoru identyczny.