poczytaj forum w przedziale kilku lat, wtedy dowiesz sie kto kogo zrobil i kto tu stracil choc jeszcze o tym nie wie... Zrob to przez weekend dopoki nie zrozumiesz, to moze w poniedzialek postapisz madrze i strata nie bedzie zbyt dotkliwa..
To Ty myślisz że ja tu przypadkowy? Pamiętasz Korczaka redface, Pamiętasz Mioduskiego. Tu się da zarobić zwłaszcza teraz. Oni zawsze coś działali ale mieli trochę pecha. Trochę się na tym znam. A taki petrol to se robił jaja w żywe oczy. Przecież dzisiejsza akcja to aż w oczy kłuje jak się uważnie obserwowało. Gdyby nie zależało to by takiej akcji nie robili.
jaka akcja czlowieku... Zwykle wyalanie akcji i tyle....sam bedziesz wywalal tylko pewnie kilka poziomow nizej i wtedy przyjdzie kolejny Kowalski, czy Nowak i bedzie ta sam brednie pisac... Tu nie ma przyszlosci.. Pomijam juz fakt, ze zaraz nikt nie bedzie chcial paliw kopalnych. Elektryfikacja postepuje, silniki spalinowe zaraz beda w zaniku, ogrzewanie gazowe zaraz bedzie wymieniane na pompy ciepla (dyrektywa unijna), a to tylko dwa apsekty... Caly swiat zaraz ma byc zeroemisyjny, a Ty sie zachwoujesz jakbysmy zyli u progu rewolucji przemyslowej... Wtedy ok.. Sam inwestowalbym wszystko w takie spolki (oczywiscie z innym zarzadem, bo ten jest do wymiany), ale teraz??? Nie sluschaj trolli, podobno Seba juz swoja matke sprzedal, A tomasz sie zastanawia, czy swojej nie wystawic gdzies wieczorami na ulice... Takich doradcow chcesz sluchac?
Wywalała drobnica umiejętnie sterowana. Ja te numery znam doskonale a wszystkie transakcje miałem przed sobą. Ty mi tu piszesz że ja słucham trolli? Żart. Ja po prostu znam kov od dawna i czuję sentyment. A Ty właściwie co tak tutaj pilnujesz? Jak tak popatrzyłem to tylko Ty i coś Ci się na koniec rozjechało Sprzedaż matki,wystawianie na ulicę????
Nic sie nei rozjechalo moj drogi, te trolle juz swoje rodziny sprzedaly za srebrniki.. Seba bredzi na kazdej spolce na bankierze i nagania. Kazda jego inwestycja byla jest i bedzie nietrafiona... Sentyment nie ejst dobrym argumentem inwestowania! Licza sie twarde fakty, liczby, perspektywy. Wszystko to jest na dramatycznym poziomie! Piszesze, ze nie sluchasz trolli.. Byc moze tak uwazasz, a jednak dajesz sie im manipulowac. Z tego pica chleba juz nie bedzie!
oj, widac, ze jestes tu nowy... poczytaj wpisy np seby tutaj i na innych forach, przeczytaj kiedy kupuje akcje - porownaj z wykresem danego waloru i kiedy sprzedal/badz trzyma dany walor... wszedzie strata kilkunasto procentowa... Miej swoj rozum i nie sluchaj trolli!
Dzisiejsza akcja pokazuje, że będzie ok. Znam te schematy. Dziwię się tylko Twojej osobie że tutaj przesiadujesz i każdego bezinteresownie ostrzegasz teoretycznie sam robisz za trolla. Ale każdy robi co lubi. Chociaż dla mnie tu siedzenie bez sensu. Żadnych trolli nie słucham. Zdrowia życzę. Bez odbioru.