Różnica jest taka, że z reguły przed premierami rośnie i stąd później jest większe pole do spadków bo kapitalizacja jest z kosmosu. Tu przed premiera spadło 50%. W poniedziałek pewnie czerwień
Chłopie, ja ani razu nie pisałem o kursie. Pisze o grach i zarzadzie i pisze prawde. Kurs w dlugim terminie podazy za tym co sie dzieje w rzeczhwistosci i tylee...
Trochę pojechał ale prawda taka że z ceną przesadzili i trzeba to przyznać. Nie jest to tytuł warty takiej kwoty. W dodatku nie rozumie jak na debiucie przy tak wysokiej cenie można było nie dać -10%. Nie uprzywilejowali pierwszych graczy, którzy kupowali grę w ciemno. 10% to taki standard teraz.
Nie kupowali gry w ciemno, gra byla ogrywana przez recenzentow na YT, a dodatkowo mozna pobrac demo przed kupieniem, sam najpierw pobralem drmo na xboxa. Fakt, cena jest wysoka, ale 10 dolarow jak tu golodupcy szczekaja, po prostu mnie rozbawilo. Jeszcze jakis czas temu to cyberpunk byl opluwany przez te same trole, ktore teraz sie na niego powoluja. Po kazdej wizycie na tym forum zastanawiam sie jak Ci ludzie zyja, maja rodziny, patrza w lustro :) to wasze zycie musi byc smutne i gorzkie.
Zamiast się zastanawiać, popatrz sam. Gra wygląda jak żart robiony przez studentów po godzinach, jedyny walor to ładne sssety ( i tak źle wpięte w Unity). Więc co, 10 dol, to uczciwa cena, bo Gothika chodzi za dychę. Jak masz Cyberpunka w podobnej cenie to wg ciebie ten sam produkt? Bo cenowo się porównują. Myślę że powinieneś się wstydzić naganiaczu
Dokładnie. To takie arise od qubic jest wyżej w rankingu gdzie qubic ma masę gier na Switch z solidnymi przychodami . Qubic jest tańszy.... Tego nie kumam