• W tej grze wszystko leży. Autor: ~Masakra [31.61.179.*]
    https://futurebeat.pl/newsroom/wszystkie-grzechy-inkwizytora-recenzja-techniczna-the-inquisitor/z528380 Tyle tytułem tegoż tytułu za uwaga 8 mln zł.
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~Cirkus [83.24.78.*]
    Tak to jest jak masz programistów z wish, tych droższych odpalasz albo sami zmieniają pracę widząc ta popelinę.
    Kurlewski to producent z tyłka, kłamca i beznadziejnie trzyma ludzi a przy tym na robocie się nie zna, bo niby skąd. Design jara, reszta to randomowe juniorzy z łapanek. Jak ich przerasta złożenie takiej gry to współczuję dalej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [138.199.17.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~Kurlewski [83.24.78.*]
    Cooo? Panie, to nie tu się wpisuje, xd.
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~Niedajciesieszukac [46.134.93.*]
    Okazuje się, że budżet tego bubla to 14 mln, tak to nie fake. Teraz naganiacze dwoją się i troją jakoby gra Serum mogła coś zmienić, daleko na wishliscie, uboga społeczność i zero doświadczenia w trybie multi, jak widać nawet doświadczone zespoły nie są w stanie zrobić działającego coop a co dopiero taki świeży zespol. Serum ma szanse na 3-4 krotność Inkwizytora, czyli peak z duzym prawdopodobienstwem nie przekroczy 1000, takie są fakty. Pozdro dla myślących.
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~Kwadrat [94.254.155.*]
    "tak szkaradnej poczwary to ja nie widziałem od czasów pierwszego Wiedźmina i miałem nadzieję, że Geralt wtedy z wszystkimi się już rozprawił. Jak jednak widać, jedna uciekła i złożyła jaja"
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~jgfhgchg [94.254.155.*]
    "choć czar pryska właściwie przy pierwszym rzucie oka na otoczenie. A gdy spróbujecie wejść z nim w jakąś interakcję, całość sypie się jak domek z kart"
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~mhjvg [94.254.155.*]
    "Najbardziej nieznośnym przykładem jest tu modlitwa, czyli odpowiednik wiedźmińskich zmysłów czy wzroku orła. Warto ją uruchamiać dość regularnie, u mnie miała jednak tendencję do przycinania gry, powodując spadki do 3-4 kl./s na wysokich ustawieniach."
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~future [94.254.155.*]
    "Prywatnie często ogrywam gry niezależne, jestem więc przyzwyczajony do prostej oprawy graficznej i wielu niedoskonałości. Cierpliwość jednak kończy się, gdy oprawa graficzna sprzed ponad dekady wymaga solidnego sprzętu, by dać średnio 60 kl./s. Specjalnie nie użyłem słowa „utrzymać”, bo klatki są w niej wyjątkowo niestabilne, a wahania dochodzą nawet do 20-30%. Spadki do zaledwie kilku fps-ów tylko dodają smaczku"
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~Taktobywa [37.47.149.*]
    Wszedłem tylko na chwilę, chciałem poczytać wasze komentarze na temat tak szkaradnej gry za 14 mln i nic zaskakującego. Zamknięcie oczu i udawanie, że nic się nie stało, szukanie absurdalnych wywodów by tylko przykryć ta porażkę. Na Art Games było to samo, zaklinanie rzeczywistości, szukanie na siłę potencjału w następnych grach itd. Tak działa ludzka psychika, niewygodne fakty są pomijane a każdy pozytywny wpis ubranego powoduje euforię i poczucie przynależności. Życie.
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~Uhm [31.0.86.*]
    Ale co ty mówisz Serum to naprawi. Albo Airport. Albo pelrezes coś obieca
  • Re: W tej grze wszystko kwiczy. Autor: ~LamborghiniPrezesa [141.0.12.*]
    To jest gra o świniach, co mają szczekać?!
  • Re: W tej grze wszystko kwiczy. Autor: ~Orli [31.0.44.*]
    Program sobie w Kursk, taniej mi wyjdzie. :-)
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~Brednie [37.30.28.*]
    Inkwizytor to bubel jakich mało i zedne serum, twarogum czy inne nabiałum nic nie zmieni, by zrobić dobry coop trzeba mieć ogarniętych ludzi i środki. Kogo wy tu chcecie nabrać i wciągnąć na minę? Bajeczki to o 19 w TVP.
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~Ubawpopachy [37.47.154.*]
    Cały czas z uporem maniaka próbują przykryć porażkę udając, że nic się nie stało, najlepsza jest bajeczka o potencjale Serum
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~Wolfik [79.184.164.*]
    Nie rozumiesz nie wiesz, ze prezes jest super? I to nie ejgo wina ze zrobił zalosny zespól, który wypuscił kaszane? Serum to będzie GOTY, i w ogóle top 1 steama na miesiące. Bo ma coopa. Nic, ze zero marketingu, ze wishlisty można wytrzeć o dupsko, bo jakos Inkwizytora się nie pokazała. Nie mozna ich kupować? Bo lol, peak Inkwizytora naprawdę pokazuje słaba konwersje.
  • Re: W tej grze wszystko leży. Autor: ~Grubo [37.47.180.*]
    Gra, która kosztowała ponad 10 mln z mieszanymi opiniami na 4 dzien po premierze ląduje poza top 1000 na Steam, tego jeszcze nie grali. Teraz będą fantazje o Serum i inne legendy.
[x]
THEDUST 0,81% 0,99 2025-10-14 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.