ADX też zawinął do góry z niskiego poziomu i rośnie już druga sesję potwierdzając trend.
Dzisiejsza świeca dzienna nie wygląda zbyt dobrze (może rozwinąć się w kierunku formacji gwiazdy wieczornej) i może to oznaczać rozpoczęcie korekty po wzrostach
ta spółka da zarobić sporo, sprzedaż ładnie idzie eksport powiem krótko bardzo dobrze, wyniki będa dobre oczywiście jak odejmą opcje to zysk nie bedzie imponujący ale przy tym kursie to i tak warto zakupić pakiecik, pedzej czy później powyżej 3-4 PLN
Dnia 2009-03-25 o godz. 08:12 ~666 napisał(a):
> Krakauer masz na drugie Maria? A Niemcy cie nie biją ? A
> mamusia ozdrowiała ?
brak argumentów zawsze skutkuje wyzwiskami. Jesteś tego podręcznikowym przykładem. Ciekawe dlazcego nie potrafisz napisac niczego mądrego. Czy to skutek wrodzonego tępactwa czy brak wiedzy. Ja stawiam na oba te czynniki. 98% że się nie mylę.
Dnia 2009-03-25 o godz. 07:38 ~666 napisał(a):
> Masz jeszcze pajacu Lenę kupowaną po 3 zł? Znów naganiasz?
Lena 1,38/1,40 to juz prawie 40% wzrostu od sygnału.
Znowu wyszedłeś na dyletanta. Poprzednio tak było na Lotosie, Krezusie teraz Lena.
Mam prośbe nie pisz więcej na moich wątkach bo po co gadac z takim jak Ty. Nic mądrego jeszcze nigdy nie napisałeś. Żegnam ozięble.
To czytaj popierdolony Krakauerze..... maciej_z_krakowa [172.17.0.*] 2008-08-08 17:57
W celach sportowych upolowałem dzisiaj papier o wdzięcznej nazwie LENA, który ktoś niecierpliwy wywalił do wideł.
Jako że LENA na forum jest zwierzęciem absolutnie nie spotykanym mam nadzieję na spokojny długoterminowy wzrost.
Oczywiście są powody techniczne. Papier wygenerował średnioterminowe sygnały kupna na wykresach dziennym i tygodniowym.
Fundamentalnie nie wygląda na Toorę a spadła z 13 PLN. Płynność jest niewielka, dlatego nabyłem niewielki pakiecik i niech sobie leży.
W JAKIEJ CENIE BYŁA LENA TEGO DNIA ???? PO TWOICH ZAKUPACH ZJABAŁA SIĘ NA ZETA !
a teraz fakty szczurze
zakup 08.08.2008 na dolnych widłach w cenie 2.93
Krótkoterminowy S w dniu 16.09.2008 S 17.09. w średniej cenie 3,40
Trend się wówczas skończył - nie dociera to do twojego pustego łba?
Teraz rozpoczął się trend wzrostowy - zakupy po starcie w przedziale 1.01-1.05
Dostałeś idealny darmowy sygnał wejścia i jeszcze szczekasz parszywie.
W kilka dni Lena dotarła do 1,40. Czego jeszcze chcesz?
Skąd się biorą tacy jak TY?
Puknij się w durny łeb może Ci się poprawi, bo zachowujesz się jak ostatni dureń
Jak widzisz pajacu,. trend trwał jeszcze ponad miesiąc, a nie tak jak piszesz że zwaliło się zaraz po moich zakupach. nawet kłamać nie potrafisz. Czy w ogóle cokolwiek potrafisz poza chamskimi atakami?
Np takimi jak ten:
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-synthos-czas-na-korekte,6865405.html
Zapewne masz rację. Pomyśl jednak co by było, gdyby Maciej polecał akcje do kupne które sprzedał? Ja korzystam z sygnałów podawanych przez p. Macieja.
Pisałem już o tym na wątku