• Dlaczego już mało kto chce kupować to, tylko dosypują Autor: ~Tonie [146.70.101.*]
    Od kilku miesięcy leci powoli, słabe zainteresowanie... napompowali raz i uchodzi powietrze.
    Do tego akcje seri I na rynek weszły, coraz gorzej tutaj nie ma co owijać w bawełnę, dobrze już było.
  • Re: Dlaczego już mało kto chce kupować to, tylko dosypują Autor: ~dero [5.173.249.*]
    W imieniu akcjonariuszy serdecznie dziękuję Ci za to, że podzieliłeś się z nami swoją opinią.
    Proszę również o to, żebyś wygłosił opinię na temat innych spółek posiadających forum na stronie banikier.pl. Najlepiej jak wejdziesz w dział, gdzie są wypisane alfabetycznie i skomentujesz każdą po kolei, gdyż Twoja opinia jest niezwykle celna i możesz w ten sposób sprawić, że akcjonariusze wszelkich spółek zaczną dokonywać lepszych wyborów, co sprawi gwałtowny wzrost PKB Polski, dzięki selekcji spółek rentownych, oraz nierentownych.

z wyrazami wdzięczności, w imieniu akcjonariuszy spółki TELGAM S.A.,
    dero.
  • Re: Dlaczego już mało kto chce kupować to, tylko dosypują Autor: ~Tlg [51.38.83.*]
    A to nie wolno wydawac opini negatywnych jak się jest akcjonariuszem, tu akurat on ma rację z tym dodrukiem, słabym zainteresowaniem, mam to chwalić tak jak ty latać od watku do watku od miesiecy.
    Kolejne akcje w rynek jak w typowej drukarni na nc. Zero konkretow, raport bez szału stąd czekam aby wywalić to na najbliższej podbitce. Może szarpną pod kolejny niewiem. Na szczęście dużej kasy w to nie włożyłem, przy takiej płynności ciężko wyjść, tyle wytrzymałem wytrzymam podbijją i uciekam, błędem było pchać się w spółki nc.
    Nie oczekuje twojego komentarza. Słaby walor błędna inwestycja takie się zdarzają.
  • Re: Dlaczego już mało kto chce kupować to, tylko dosypują Autor: ~ZnanyAnalityk [83.27.44.*]
    Dnia 2024-02-09 o godz. 12:51 ~Tlg napisał(a):
    > A to nie wolno wydawac opini negatywnych jak się jest akcjonariuszem, tu akurat on ma rację z tym dodrukiem, słabym zainteresowaniem, mam to chwalić tak jak ty latać od watku do watku od miesiecy.
    > > Kolejne akcje w rynek jak w typowej drukarni na nc. Zero konkretow, raport bez szału stąd czekam aby wywalić to na najbliższej podbitce. Może szarpną pod kolejny niewiem. Na szczęście dużej kasy w to nie włożyłem, przy takiej płynności ciężko wyjść, tyle wytrzymałem wytrzymam podbijją i uciekam, błędem było pchać się w spółki nc.
    > > Nie oczekuje twojego komentarza. Słaby walor błędna inwestycja takie się zdarzają.

zgoda !
  • Re: Dlaczego już mało kto chce kupować to, tylko dosypują Autor: ~dero [5.173.249.*]
    Pewnie, że wolno. Ale tak jak Ty, napisać coś normalnie, jak człowiek, porozmawiać. Oczywiście, że wolno. Pisałem już, był Freddie, rozmawiał normalnie.

Mi chodzi o tego tutaj, ANALityka, co sra tymi wątkami, po których mówisz, że skaczę, pisze jakieś brednie, docinki, pojedyncze słowa itd. Niech nie pisze, to nie będę skakał, proste? Proste. Ja sobie lubię robić jaja z takich jak on. :)
  • Re: Dlaczego już mało kto chce kupować to, tylko dosypują Autor: ~Hak [172.99.190.*]
    No czemu zasypują, non stop ktoś dolewa dystrybucja emisji?
[x]
TELGAM 0,00% 0,40 2025-12-12 16:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.