• Dlaczego Sobik nie kupował na pakietówce? Autor: ~cep [194.36.19.*]
    Ciekawi mnie ten problem, przecież dogadani byli a mimo to wyższą prowizję zapłacili.
  • Re: Dlaczego Sobik nie kupował na pakietówce? Autor: ~Hans [89.64.22.*]
    Bo gdyby NN sprzedał w pakietowce była by kara…. Nie mogą tak robić… a o jakiej prowizji Ty mówisz? 0,15% to mali płacą 0,4%
  • Re: Dlaczego Sobik nie kupował na pakietówce? Autor: ~qest [195.64.158.*]
    NN sprzedał tylko 122k, nie ma o co robić afery
  • Re: Dlaczego Sobik nie kupował na pakietówce? Autor: ~Loeb [31.0.120.*]
    Podziwiam podejście :) jak NN i K.M wyjdą to tutaj będzie 4,5 .Nikomu nic nie ujmując p. Sobik ma głowę nieprzeciętną do robienia interesów na maśle ale wilkiem z GPW to on nie jest.. Jak ktoś lubi kisić kasę przez kolejne lata liczyć, że może wzrośnie do 8zł to pozostaje pogratulować. Ja na LTX jestem od 2006 wchodząc all in, sprzedając w 2009 zrobiłem interes życia. Niestety skusiłem się z sentymentu w 2019r na mały pakiet i sam nie wiem po co go jeszcze trzymam.
  • Re: Dlaczego Sobik nie kupował na pakietówce? Autor: ~Hans [89.64.22.*]
    Jakie 122k? Na walnym NN miało zarejestrowane 2774000szt. A mają poniżej 2mln. Więc jakieś 800tys. Wychodzi na to że wszystko od nich odebrał Sobik. Pytanie teraz takie…. Po co? Ktoś wie więcej?
    Dla mnie to śmieszne że nikt się nie interesuje. Lubawa ma mniejszy zysk kapitalizacja w kosmosie…. A kurs idzie do góry…. Tu jest w LTX wszystko. Zysk, nowa linia produkcyjna, kolejna w realizacji …. Spółka pozbierana…. Kurde…. Co jest z tymi inwestorami? Wystarczy 2mln PLN a byśmy mieli hossę jak się patrzy
[x]
LENTEX -1,93% 7,10 2025-11-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.