Do czasu zwrotu łącznej kwoty inwestycji Kodewelopera, wskazanej w raporcie ESPI nr 10/2023 z dnia 2 października 2023 r. (nakłady poniesione na zespół projektowy nie zwiększą niniejszej kwoty), Inwestor będzie uprawniony do 75% zysku netto ze sprzedaży Gry, a 505 Games S.p.A. z siedzibą w Mediolanie (dalej: 505) do 25%
Wam trollom się zdaje że jak ktoś wykłada kasę to nie oczekuje jej zwrotu.
Wszędzie tak jest.
1. Gra powstania i jak widać FW daje swoich ludzi by to się stało o czasie.
Koszty gry się zwrócą szybko bo temat jest dobry.
Spłaca 505 i FW to będą mieli zysk.
Rozumiem że myślałeś że LMG wziął kasę i teraz jej nie odda?
Ależ tu trole są okrutne.
Istota tego jest by gra była dobra i się sprzedała. To zysk będzie szybciej niż niektórzy myślą.
Jak będzie słaba gra to to nie ma znaczenia bo nikt nic nie dostanie
Trolling jak trolling ale pokaż mi jedną pozytywną wiadomosc w tem komunikacie ????? Ze gra powstanie ? A moze jest tam taki balagan że zaraz ci 4 panowie z fw podziekują bo to np nierealne
Wiesz co odpowiem ci. Choć nie wiem czy cos to da.
1. To jest grą być albo nie być dla spółki.
Gdyby miała nie powstać to ten interes musieli by zwinac
2. Skoro inwestor jest i doklada starań by gra powstała to powstanie.
3. Będzie dobra to po spłaceniu zobowiązań spółka zacznie zarabiać znowu pieniądze i ma duże szanse wyjść na prostą i ci co tu wysoko wiszą mają szansę na wyjście bez straty.
4. Jeśli coś się pożyczyło to trzeba to oddać. Wyobrażałeś sobie że ktoś od tak dał 2 banki i nie będzie chciał zwrotu.
Gdzie ty widzisz te skandale.
Od lat przecierasz?
Czyli siedzisz tu lata i trolujesz?
Ja kupiłem spółkę w większości po 10 uśrednienilem trochę i jakby spadła znów to zrobię.
Jak sprzedałeś po 18 to było wieki temu.
Co cię tu tak trzyma??? Lol
Normalna firmia miała by tą gre już ukonczoną , tu pod stołem grube wały idą, nagle trzeba 4 os bo co ???? Bo nie ma kto tego skończyć , a jak się kończą gry robione na szybko to pamiętamy cyberpunka....
Oddali zyski do zwrotu kosztów dla inwestorów . Przecież później po zwrocie mają 50% . 4.22 kk do zwrotu dla inwestorów . W Road ile inwestor zainwestował pod Alaskana .