do groszy 19 doleci w trakcie jednej sesji. Czekam cierpliwie, bo ten obrazek wart jest każdej cierpliwości. Mam już zapamiętanych kilka nicków , które z przyjemnością tego dnia przywołam ze stosownym komentarzem :)
Info o wezwaniu na akcje? Rzeczywiście śmiercionośne, bo po zdjęciu z giełdy forum i wszelka aktywność tutaj umrze śmiercią naturalną :) W spółkach, w których rzeczywiście źle się dzieje, członkowie rady nadzorczej rezygnują jeden po drugim, żeby nie odpowiadać karnie za fikołki zarządu, a free float zbliża się do 100%. Dlaczego tutaj tak się nie dzieje?
Dnia 2024-02-08 o godz. 19:06 ~InżynierMaliniak napisał(a): > do groszy 19 doleci w trakcie jednej sesji. > Czekam cierpliwie, bo ten obrazek wart jest każdej cierpliwości. Mam już zapamiętanych kilka nicków , które z przyjemnością tego dnia przywołam ze stosownym komentarzem :)
Twa wredna natura czerpania zadowolenia z ewentualnej szkody innych wychodzi w co drugim wpisie.Oczywiście zaraz zmienisz temat albo udasz, że nie wiesz, o co chodzi, ale to nie ważne.
Obejrzyj sobie film "Lokatorka" albo "Układ zamknięty". Będziesz miał inspirację do dalszych swoich działań. Jeśli zrozumiesz aluzję.
A gdzie te 19 groszy ? A gdzie to "śmiercionośne info" ?
Kilka osób w areszcie, niektórzy już wyszli... Kurs osunął się kilkanaście procent... No wielkie nieba !
Znowu lipę pocisnąłeś i tyle.
W niektórych wpisach chwalisz się, że pijesz alkohol i śpisz na kasie. Znam ludzi, którzy są majętni. Oni nie mają potrzeby chwalić się tym nigdzie - ani na takim forum ani wśród znajomych.
Żyj marzeniami dalej, zwłaszcza tymi, że Twe wpisy coś zmieniają na kursie akcji :-)