• Ostatnie pół roku.... Autor: ~XXL [5.173.208.*]
    ...kurs porusza się w wąskim przedziale 79-90 gr. W tym czasie właściciela zmieniło kilkanaście milionów akcji. Prawdopodobnie ok. 20 proc. przy free float ok. 50 proc
    Wnioski- jeżeli strona podażową nie jest ktoś ze znaczących akcjonariuszy np. B&C S to podaż powinna zacząć słabnąć a stabilizacja kursu w wąskim przedziale może świadczyć o uklepywaniu długoterminowego dołka.
  • Re: Ostatnie pół roku.... Autor: ~ja [87.207.196.*]
    Dnia 2024-02-08 o godz. 16:19 ~XXL napisał(a):
    > ...kurs porusza się w wąskim przedziale 79-90 gr. W tym czasie właściciela zmieniło kilkanaście milionów akcji. Prawdopodobnie ok. 20 proc. przy free float ok. 50 proc
    > > Wnioski- jeżeli strona podażową nie jest ktoś ze znaczących akcjonariuszy np. B&C S to podaż powinna zacząć słabnąć a stabilizacja kursu w wąskim przedziale może świadczyć o uklepywaniu długoterminowego dołka.

Dla sprostowania wolumen to 6 176 137 szt czyli nawet nie 10% czyli nikt nie chce tego brać nie mówiąc już jak teraz dodrukują i oddadzą ludziom typu rafałek lub solution to tutaj 20 gr będzie aż kosmos za akcje. Dzisiaj Lew zgłosił punkty do walnego scenariusz ten sam jaki był przy poprzednim walnym
  • Re: Ostatnie pół roku.... Autor: ~Lol [46.113.0.*]
    Ależes skrupulatny co do ilości. To podaj w takim razie za rok.
    Co do tego że nikt tego nie chce
    Cóż ja chcę
  • Re: Ostatnie pół roku.... Autor: ~ja [87.207.196.*]
    Dnia 2024-02-08 o godz. 16:50 ~Lol napisał(a):
    > Ależes skrupulatny co do ilości. To podaj w takim razie za rok.
    > > Co do tego że nikt tego nie chce
    > > Cóż ja chcę

Proszę bardzo rok 29 302 450 a Grupa LEW to nic innego jak Basiak https://lew.com.pl/o-spolce/ i informacje o tej spółce zatrzymały sie na 13 marca 2020 roku
  • Re: Ostatnie pół roku.... Autor: ~Lol [46.113.0.*]
    Pytałem o ilość nie o grupę lew.
    Ja tu jestem od lat wiem co to grupa lew
    Tendencja do pisania nie na temat to zmora bankierowego forum
    Dzięki za ilość btw
[x]
MPAY -3,27% 0,24 2026-05-20 16:30:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.