...kurs porusza się w wąskim przedziale 79-90 gr. W tym czasie właściciela zmieniło kilkanaście milionów akcji. Prawdopodobnie ok. 20 proc. przy free float ok. 50 proc
Wnioski- jeżeli strona podażową nie jest ktoś ze znaczących akcjonariuszy np. B&C S to podaż powinna zacząć słabnąć a stabilizacja kursu w wąskim przedziale może świadczyć o uklepywaniu długoterminowego dołka.
Dnia 2024-02-08 o godz. 16:19 ~XXL napisał(a): > ...kurs porusza się w wąskim przedziale 79-90 gr. W tym czasie właściciela zmieniło kilkanaście milionów akcji. Prawdopodobnie ok. 20 proc. przy free float ok. 50 proc > > Wnioski- jeżeli strona podażową nie jest ktoś ze znaczących akcjonariuszy np. B&C S to podaż powinna zacząć słabnąć a stabilizacja kursu w wąskim przedziale może świadczyć o uklepywaniu długoterminowego dołka.
Dla sprostowania wolumen to 6 176 137 szt czyli nawet nie 10% czyli nikt nie chce tego brać nie mówiąc już jak teraz dodrukują i oddadzą ludziom typu rafałek lub solution to tutaj 20 gr będzie aż kosmos za akcje. Dzisiaj Lew zgłosił punkty do walnego scenariusz ten sam jaki był przy poprzednim walnym
Dnia 2024-02-08 o godz. 16:50 ~Lol napisał(a): > Ależes skrupulatny co do ilości. To podaj w takim razie za rok. > > Co do tego że nikt tego nie chce > > Cóż ja chcę
Proszę bardzo rok 29 302 450 a Grupa LEW to nic innego jak Basiak https://lew.com.pl/o-spolce/ i informacje o tej spółce zatrzymały sie na 13 marca 2020 roku
Pytałem o ilość nie o grupę lew.
Ja tu jestem od lat wiem co to grupa lew
Tendencja do pisania nie na temat to zmora bankierowego forum
Dzięki za ilość btw