Jak kupiles akcje, to trzymaj Jak nie kupiles i przymierzasz sie do kupna, to kupuj jak inni sprzedaja. Kurs obowiazkowo musi dotrzec do poziomu minimum 1.20, kwestia czasu, wiec nie obserwuj kursu i pozwol swojej inwestycji rosnac. Nie poddawaj sie emocjom, ktore sa najgorszym doradca, a wyjdziesz na swoje. Jak bedziesz chcial robic kolka, to uda Ci sie moze raz albo i dwa, ale za trzecim razem doplacisz do tej gry, ze w sumie wyjdziesz na minus. Nie wdawajcie sie wciagac w gre majaca na celu pozbawienie was akcji. Notowania spolek Patrowicza sa czesto wbrew logice, wiec nie zastanawiajcie sie, kto sprzedal lub kupil dany pakiet akcji, wazne jest, czy idziemy w dobrym kierunku.
W końcu w tym śmieciowym spamie ukazał się głos rozsądku. Dzięki!
Czy wartość 1,2 zł wynika z Twojej analizy technicznej, ze wskaźników (C/WK), analizy finansowej?
Chętnie poczytam Twoje argumenty za wzrostem kursu
Dnia 2024-02-08 o godz. 13:44 ~akcjonariusz napisał(a): > Jak kupiles akcje, to trzymaj > Jak nie kupiles i przymierzasz sie do kupna, to kupuj jak inni sprzedaja. > Kurs obowiazkowo musi dotrzec do poziomu minimum 1.20, kwestia czasu, wiec nie obserwuj kursu i pozwol swojej inwestycji rosnac. Nie poddawaj sie emocjom, ktore sa najgorszym doradca, a wyjdziesz na swoje. > Jak bedziesz chcial robic kolka, to uda Ci sie moze raz albo i dwa, ale za trzecim razem doplacisz do tej gry, ze w sumie wyjdziesz na minus. Nie wdawajcie sie wciagac w gre majaca na celu pozbawienie was akcji. > Notowania spolek Patrowicza sa czesto wbrew logice, wiec nie zastanawiajcie sie, kto sprzedal lub kupil dany pakiet akcji, wazne jest, czy idziemy w dobrym kierunku.
Ja od 7 lat robię kółka i jestem ciągle na plusie. Nawet stopa zwrotu z inwestycji jest imponująca. Tak, że twoje argumenty o kółkach mnie nie dotyczą :)
Dnia 2024-02-08 o godz. 14:39 ~EhhWyyyInwestory napisał(a): > A powinieneś się interesować bo będziesz wiedział kiedy zdałem i możesz ratować kapitał alb odkupić odemnie No znalazł się infestor zarabiający na spółce ,,, baran by się uśmiał !!
Skaczą po spółkach jak pchły , grubszy zrobił jazdę w poniedziałek a w wtorek oddał wszystko teraz groszolapy się wytną i kupi ponownie po 6x groszy . Taka to gra.