• Rada dla posiadajacych akcje Autor: ~akcjonariusz [165.225.207.*]
    Jak kupiles akcje, to trzymaj
    Jak nie kupiles i przymierzasz sie do kupna, to kupuj jak inni sprzedaja.
    Kurs obowiazkowo musi dotrzec do poziomu minimum 1.20, kwestia czasu, wiec nie obserwuj kursu i pozwol swojej inwestycji rosnac. Nie poddawaj sie emocjom, ktore sa najgorszym doradca, a wyjdziesz na swoje.
    Jak bedziesz chcial robic kolka, to uda Ci sie moze raz albo i dwa, ale za trzecim razem doplacisz do tej gry, ze w sumie wyjdziesz na minus. Nie wdawajcie sie wciagac w gre majaca na celu pozbawienie was akcji.
    Notowania spolek Patrowicza sa czesto wbrew logice, wiec nie zastanawiajcie sie, kto sprzedal lub kupil dany pakiet akcji, wazne jest, czy idziemy w dobrym kierunku.
  • Re: Rada dla posiadajacych akcje Autor: ~ojo [91.216.213.*]
    W końcu w tym śmieciowym spamie ukazał się głos rozsądku. Dzięki!
    Czy wartość 1,2 zł wynika z Twojej analizy technicznej, ze wskaźników (C/WK), analizy finansowej?
    Chętnie poczytam Twoje argumenty za wzrostem kursu
  • Re: Rada dla posiadajacych akcje Autor: ~waldi [94.254.224.*]
    Dnia 2024-02-08 o godz. 13:44 ~akcjonariusz napisał(a):
    > Jak kupiles akcje, to trzymaj
    > Jak nie kupiles i przymierzasz sie do kupna, to kupuj jak inni sprzedaja.
    > Kurs obowiazkowo musi dotrzec do poziomu minimum 1.20, kwestia czasu, wiec nie obserwuj kursu i pozwol swojej inwestycji rosnac. Nie poddawaj sie emocjom, ktore sa najgorszym doradca, a wyjdziesz na swoje.
    > Jak bedziesz chcial robic kolka, to uda Ci sie moze raz albo i dwa, ale za trzecim razem doplacisz do tej gry, ze w sumie wyjdziesz na minus. Nie wdawajcie sie wciagac w gre majaca na celu pozbawienie was akcji.
    > Notowania spolek Patrowicza sa czesto wbrew logice, wiec nie zastanawiajcie sie, kto sprzedal lub kupil dany pakiet akcji, wazne jest, czy idziemy w dobrym kierunku.

Ja od 7 lat robię kółka i jestem ciągle na plusie. Nawet stopa zwrotu z inwestycji jest imponująca. Tak, że twoje argumenty o kółkach mnie nie dotyczą :)
  • Re: Rada dla posiadajacych akcje Autor: ~PaPa [37.47.181.*]
    Zdałem i śpie spokojnie ale może jutro odkupie w piątki są promocje bo na weekend strach zostać i uciekają
  • Re: Rada dla posiadajacych akcje Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    A napisz może ,, co nas to interesuje , co zrobisz ??? no co ,,, !!
  • Re: Rada dla posiadajacych akcje Autor: ~EhhWyyyInwestory [37.47.181.*]
    A powinieneś się interesować bo będziesz wiedział kiedy zdałem i możesz ratować kapitał alb odkupić odemnie
  • Re: Rada dla posiadajacych akcje Autor: ~Baca [83.28.230.*]
    Dnia 2024-02-08 o godz. 14:39 ~EhhWyyyInwestory napisał(a):
    > A powinieneś się interesować bo będziesz wiedział kiedy zdałem i możesz ratować kapitał alb odkupić odemnie
    No znalazł się infestor zarabiający na spółce ,,, baran by się uśmiał !!
  • Re: Rada dla posiadajacych akcje Autor: ~Szkoda [45.14.71.*]
    Skaczą po spółkach jak pchły , grubszy zrobił jazdę w poniedziałek a w wtorek oddał wszystko teraz groszolapy się wytną i kupi ponownie po 6x groszy . Taka to gra.
  • Re: Rada dla posiadajacych akcje Autor: ~LOVE_PATROWICZ [149.50.217.*]
    Zarabiaj tylko z Mariusz Patrowicz (400-500% na Bousowych) Dobrego Roku!
[x]
ELKOP -0,90% 1,65 2026-05-18 15:55:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.