• Krew na parkiecie Autor: ~Konfucjusz [37.128.10.*]
    Giełdę ogarnia czerwony kolor. Szykuje się chyba bessa połączona z recesją w gospodarce. Potwierdza to drożejące złoto i spadające w ostatnim roku inne surowce jak ropa i miedź. Ciekawe jak w tym wszystkim odnajdzie się bliska upadłości, mała, biedna, zadłużona i nie rokująca spółeczka handlująca paliwami.

.... a przy okazji ktoś te prawa poboru skupuje w ogóle? Wiadomo za ile można nabyć akcje na podstawie tych praw? Nie żebym chciał ale pytam z ciekawości bo wartość tych praw ciągle mam na 0,00zł. Może ktoś chce kupić to chętnie sprzedam.
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~ON [147.252.213.*]
    Mala spoleczka zarabiajaca miliony zl.

Tu na NC nie ma takiej. Wiekszosc leci na stratach i przepala kase inwestorow, np. na bzdetne gry, w ktore nikt nie chce grac.

Wole juz handel LPG !!!
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~Zołza [83.5.193.*]
    Chyba że LPG się skończy dla co niektórych. Dzisiaj wszystko możliwe...
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~Eklerek [78.30.82.*]
    No spoko, mam po 4 kupione marne 5 tysięcy, czekałem długo, jeszcze poczekam :)
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~ON [139.178.72.*]
    Też ok 4000 średnia poniżej 8. Czekam.

A z tymi PP to jeszcze nic nie wiadomo. A wprowadzenie akcji na giełdę może trwać latami.
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~Konfucjusz [83.5.193.*]
    To może kupicie ode mnie te PP. Sprzedam tanio i tylko 60 szt. żeby się pozbyć tego bo nie mogę rachunku zlikwidować. Pomożecie?
    No co jest? Macie przecież tak dużo akcji i zamierzacie jeszcze czekać.. Przyda wam się PP. Proponuję symbolicznie 0,01 za 1 szt. To Jak? Pomożecie?
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~ON [139.178.72.*]
    Z tymi PP to możesz sobie wytapetować łazienkę.

Tu akcje nie będą od razu wprowadzone. Znam spółki które czekają latami na dopuszczenie. Szczególnie te w restrukturyzacji.
    Trzymaj zapiszesz w testamencie wnukom
    Mam lepszy pomysł. Będę kibicował upadłości i likwidacji onico. Im prędzej upadnie tym szybciej wyzwole się od pozostałości tej spółki. Zapowiada się że bede jednak czestym gościem na forum.
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~Cierpliwy [188.146.123.*]
    Za parę tygodni będziesz brał powyżej 100 PLN
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~Descartes [34.136.95.*]
    Jeżeli zastosujemy kombinatorykę i wybierzemy odpowiednią kolejność podanych przez ciebie cyfr dodając przecinek tak żebyśmy otrzymali liczbę to twoja wypowiedź naprawdę ma sens.

Dla leniwych. Chodzi o "0,01".
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~Void [213.134.174.*]
    Zastanawia mnie, czy Ci którzy piszą o tych 100, 200 czy bóg wie ilu, to naprawdę w to wierzą, czy to tylko tak, że może znajdą się łosie co będą dzięki temu chcieli kupić i pozbędą się balastu...
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~Cierpliwy [188.146.123.*]
    Będziesz brał powyżej 100 PLN
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~Pterodaktyl [83.6.184.*]
    W poniedziałek nie zobaczysz już nawet 10.
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~Siwy [78.30.82.*]
    Przed raportem i po raczej up… beda zyski bo wielu nie ogarnelo raportu do ukladu.
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~zezulec [37.225.93.*]
    a co w nim takiego szczególnego? kolejna strata?
  • Re: Krew na parkiecie Autor: ~Plezjozaur [31.0.45.*]
    Fakt bo ten zarząd już tyle baboli wyprodukował, że po raportach były korekty i korekty więc może się okazać, że za 2023 w jednostkowym nie 6.7 straty a np. 9 mln będzie.
[x]
ONICO 0,00% 16,00 2026-04-13 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.