Giełdę ogarnia czerwony kolor. Szykuje się chyba bessa połączona z recesją w gospodarce. Potwierdza to drożejące złoto i spadające w ostatnim roku inne surowce jak ropa i miedź. Ciekawe jak w tym wszystkim odnajdzie się bliska upadłości, mała, biedna, zadłużona i nie rokująca spółeczka handlująca paliwami.
.... a przy okazji ktoś te prawa poboru skupuje w ogóle? Wiadomo za ile można nabyć akcje na podstawie tych praw? Nie żebym chciał ale pytam z ciekawości bo wartość tych praw ciągle mam na 0,00zł. Może ktoś chce kupić to chętnie sprzedam.
Tu akcje nie będą od razu wprowadzone. Znam spółki które czekają latami na dopuszczenie. Szczególnie te w restrukturyzacji. Trzymaj zapiszesz w testamencie wnukom
Mam lepszy pomysł. Będę kibicował upadłości i likwidacji onico. Im prędzej upadnie tym szybciej wyzwole się od pozostałości tej spółki. Zapowiada się że bede jednak czestym gościem na forum.
Jeżeli zastosujemy kombinatorykę i wybierzemy odpowiednią kolejność podanych przez ciebie cyfr dodając przecinek tak żebyśmy otrzymali liczbę to twoja wypowiedź naprawdę ma sens.
Zastanawia mnie, czy Ci którzy piszą o tych 100, 200 czy bóg wie ilu, to naprawdę w to wierzą, czy to tylko tak, że może znajdą się łosie co będą dzięki temu chcieli kupić i pozbędą się balastu...
Fakt bo ten zarząd już tyle baboli wyprodukował, że po raportach były korekty i korekty więc może się okazać, że za 2023 w jednostkowym nie 6.7 straty a np. 9 mln będzie.