Zdecydowanie - bo kilkukrotnie to milion PLN przekroczą w tym roku. Była mowa o 4-5 mln PLN. W poprzednim roku mówili około 1 mln PLN, co może oznaczać że mogą też być trochę niższe. Co to za różnica. Efekty najważniejszych umów dopiero przed nami. Od samego Inuru będą mieli istotne przychody, bo ich nowa, nowoczesna fabryka rusza w marcu.
jest różnica, czy jak obiecywali zdecydowanie ponad milion to będzie 1,2 mln, czy 800 tys. W pewnym momencie musi nastąpić weryfikacja obietnic, więc myślę że raport i przychody są dobrym momentem na powiedzenie "sprawdzam"
Nie obiecywali zdecydowanie ponad milion. Mówili o przychodach w granicy miliona PLN w 2023 i między wierszami że część z tej kwoty może ewentualnie zostać rozliczona na początku tego roku. To jest Deep Tech a nie biznes z regularnymi przychodami. To ile zarobili w 2023 nie ma przełożenia na 2024. Ma być skokowy wzrost ii zapewne będzie - nawet jeśli tylko weźmiemy Inuru, a jest przecież jeszcze kilka innych potencjalnych źródeł. Nie jest winą NCL że Inuru przeciągnął się termin otwarcia fabryki na marzec.
Niebieski jest, trwa dostosowanie do oczekiwań partnera. Wystarczy czytać raporty. A co do przychodów czy będzie 1 mln czy 5mln to i tak nie jest wyznacznik do obecnej wyceny, ktora opiera się o wartość IP a nie produkcjinna zlecenie
Dziewczyno - Noctiluca pracuje nad niebieskim emiterem 3 generacji razem z LG Display. Do tej pory nikt na świecie nie ma jeszcze wdrożonego niebieskiego emitera 3 generacji, więc nie mów że nie spełnia wymagań, albo że miał spełniać w 2022 roku... Jeśli ktoś nie rozumie charakterystyki spółek Deep Tech, niech da sobie z nimi spokój i inwestuje w KGHMy i i inne Orleny
Jak ma spbie dac spokoj jak jom nagonilista tu po 156??? No jak? Badziewiak nawet nie odpyrknal na 130 a ty tu jak zwykle banialuki wstawiasz - naposz cos jeszcze o oledach to moze kogs ci sie uda nagonic jeszcze na kwita
Co cię skłoniło do inwestycji w spółkę? Czy byłaś na WZA ? Czytasz raporty ? Wg mnie jeśli ktoś był rozczarowany informacją o opóźnieniach to minęły 2 kwartały które zdyskontowana to opoznienie i w 2 kwartale powinno wejść z LG w JDP. A po za tym jest kilka innych poważnych zainteresowanych.
Jesli jest ktus kto nie czyta raoprtuw to Ty zadowolony - mam prosbe, popros manago o przeniesienie na inne watki bo tutej za chwile to powiesisz kolejnych marzycieli na haku - a juz nawet mi sie na to patrzyc nie chce… a lg to wejdzie ale CH W DM (M jak marzyciele) anie w JDP i wez juz sie zawin stad bo serio juz masakra jest z toba tutej …
Hehe, nie spodziewałeś się że ktoś wam zepsuje zabawę w pisaniu głupot o Spolce. Czas ucieka a za mało wpadło do koszyka ?
Szef bije po łbie że za słabo trollujesz ?
Sprzedawajcie szybko PKCem, ratujcie życie! Nie ma nic, i nie będzie niczego jak mawiał kandydat na prezydenta. A wy mądrzy jak i on przecież. JSW polecam, firma z tradycjami, duży przychód i towar sprawdzony.