• Bardzo fajny plan Autor: muaddibb [89.228.44.*]
    Gratuluję, że się prezesowi udało. Sugi mówił, że komu się uda teraz przetrwać to najlepszy czas fundamentalnie dla spółek nadchodzi (potwierdza to też np. prezes Ulta). Jest masa zwolnień, dobzi pracownicy są za "grosze", obniża to koszty nadchodzących gier.

Spełni się widzę to co zaplanował Strzałkowski czyli Barn2 najwyższa jakość tj. UE5 i Coop. Nikt w to nie wierzył (stąd spadki na tak niskie poziomy). Szczególnie jak z Plw nie poszło.

Teraz mają finansowanie - 3.8mln + to co mają + to co dostaną zaraz od Drago. Także są na tą chwilę najbogatszą spółką poniżej 20mln kap. To, że podpisali jakiś czas temu współpracę z Drago było widać od dawna. Według mnie najlepsza opcja, bo cross-promo jest duże (ten sam target), a widać, że Drago się rozwija.

Teraz przed nimi 3 świetne projekty
    a) DLC GSS
    b) Farm Simulator
    c) Barn 2 z coop i ue5

Na pierwszych dwóch pewnie zbytnio nie zarobią, ale zwiększą wielokrotnie bazę graczy pod Barn2.

Ponadto, cena aż 1.5zł od inwestora bardzo pozytywne zaskoczenie. Według mnie już mają prototyp Barn2. Raczej nikt by nie dał 3.8mln na ładne oczy. Nie w obecnej sytuacji na gamingu, gdzie spółki dzwonią do wydawców prawie codziennie.

• Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Trip [90.156.116.*]
    Nic dodać nic ujac
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Duality [83.28.166.*]
    Mają prototyp? Jasne że mają , pisali już o tym jakiś czas temu. Nie chcieli udostępniać materiałów do publicznej informacji zbyt wcześnie ponieważ mogłoby to wpłynąć na sprzedaż BF1
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Info [90.156.116.*]
    Idealny punkt zwrotny w kursie teraz jest. Do końca roku pojawią się pierwsze realizację zleceń i zaczną produkcję nad 3 nowymi grami. Będzie lepszy o wiele wynik finansowy i będzie up pod nowe gry
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Jxj [188.146.122.*]
    Mocna sprzedaż i mocny skup. Wig idzie na rekord 2500 a jak będzie krak i wróci do 1800 to co będzie z duality nagle zacznie rosnąć, ból głowy
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Wro [90.156.116.*]
    Niebawem zacznie duality rosnąć ale nie dla ciebie bo jesteś beż akcji
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Chorąży [109.173.199.*]
    Jestem olbrzymim fanem takiego myślenia życzeniowego =) A kurs się z was pośmieje
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Xx [37.30.22.*]
    Chorąży nie fantazjuje mów jaka masz średnia i co planujesz tzn jakie twoje przeqidywania
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Chorąży [109.173.199.*]
    Nie planuje, tylko uśredniam w obecnych cenach, żeby nie wisieć tu dłużej. Urosnąć urośnie na pewno, ale nie uważam, że spółka ma "świetne projekty", tak jak sądzi autor tematu, który od lat tu siedzi na forum i co jakiś czas wrzuca swoje optymistyczne fantazje, a kurs wciąż nurkuje :) Gdyby było tak dobrze, to rynek już by akumulował. Ja uważam że ta spółka to moja największa wtopa, tak jak Unholy dla Duality. Spekulacyjnie można tu sobie pograć, jak ruszy znowu gaming to i dua nie pozostanie w tyle, ale aktualnie jest mnóstwo takich spółek, które mają tylko plany, a nic się nie dzieje. Gdybym teraz wybierał spółkę do akumulacji, to na pewno nie taką dualipę :)
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Gość [217.67.239.*]
    Bardzo zdroworozsądkowo. Popieram
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Ueee [90.156.116.*]
    Nie gry już Lada moment
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Hzj [185.117.123.*]
    Up
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Hsh [185.117.123.*]
    Up
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Ukb [90.156.116.*]
    Up
  • Re: Bardzo fajny plan Autor: ~Zbig [91.246.74.*]
    oj jak dużo minusów jak dużo osób na peronie oj oj oj