• LSISOFT - warto kupić 24 marca? Autor: ds1976 [213.17.128.*]
    Obstawiam - na podstawie własnego systemu analizy - warto kupić we wtorek 24 marca: LSISOFT oraz ZNTKLAPY.

W ciągu około 10 sesji (w bardzo skrajnym przypadku 20 sesji) będzie można zarobić w granicach 10-30%. To dla mało zachłannych, którzy nie grają w ruletkę, a starają się zarobić pieniądz w trakcie bessy. Świeczki oswietlą drogę wyjścia. Wrócę do tematu po 10 sesjach.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oto wyniki moich dotychczasowych rekomendacji po 10 sesjach:

Wracam do tematu po 2 tygodniach (10 sesji), oto zestaw rekomendowanych przeze mnie spółek 8 marca (niedziela).
    Link do pierwszego wątku:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_bedzie-zarobek,6790281.html

Podaję dwa zestawienia stopy zwrotu z inwestycji, dla tych którzy nabyli akcje w poniedziałek 9 marca. Musiałem obrać punkt odniesienia i za takowy obrałem kurs zamknięcia z piątku 6 marca, po którym to rekomendowałem tych 5 spółek.

Pierwsze wyliczenie stopy zwrotu opiera się na kursach zamknięcia z piątku 6 marca i najwyższego kursu zamknięcia w trakcie tych 10 sesji:

Amica +21,07%
    Kolastyna +16,28%
    Krezus +17,14%
    Midas +44,41%
    Vistula +33,33%

Jeszcze lepiej sprawa wygląda dla "czujnych", którzy zamknęli pozycje na maksymalnym kursie w trakcie notowań tych10 sesji - tu sytuacja wygląda następująco:

Amica +26,71%
    Kolastyna +16,28%
    Krezus +31,42%
    Midas +47,53%
    Vistula +36,36%

Może to nie rekordowe zyski po 150%, ale jak na 10 sesji wynik przynajmniej dla mnie jest satysfakcjonujący.

• Re: LSISOFT - warto kupić 24 marca? Autor: ~fart111 [83.8.84.*]
    Sprawdzimy i zobaczymy..Pozdro.
  • Re: LSISOFT - warto kupić 24 marca? Autor: ds1976 [213.17.128.*]
    Wiem, że teraz wszystko up, więc szanse są większe na powodzenie, jednak ta euforia na dniach musi się skorekcić. Zobaczymy jak wtedy będzie się zachowywał LSISOFT I ZNTKLAPY.
  • Re: LSISOFT - warto kupić 24 marca? Autor: ~Damian [192.168.3.*]
    Jedziemy na 5zł. Ta firma spadała od dłuższego czasu (zresztą jak 95% innych), ale na małych obrotach. Tu wystarczy troszkę większe zainteresowanie, żeby kurs szybko poszedł do góry.
    A widzę, że zainteresowanie wraca. Podobno rozmowy w sprawie przejęcia cały czas są prowadzone.
[x]
LSISOFT -0,61% 32,80 2026-03-06 13:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.