• Uwaga na trola ~mareen Autor: ~Ricardo [5.173.50.*]
    Chciałem wszystkich przestrzec przed tym naganiaczem, który wielokrotnie skompromitował się na tym forum a także został wielokrotnie przyłapany na kłamstwie. W ostatnich czasach bardzo mocno stara się wszystkich okłamać twierdząc że 7 gier wydanych przez simfabrick to były ich gry własne. Niestety to nie jest prawdą, gry wydane przez simfabric nie są ich produkcji co oznacza że od 4 lat spółka nie wydała ani jednej z obiecanych gier własnych. 4 lata nic nie robienia pomimo obietnic złożonych w prospekcie emisyjnym i w późniejszych obietnicach na łącznie kilkanaście gier własnych.
  • Re: Uwaga na trola ~mareen Autor: ~Mando [77.252.45.*]
    Uważać to można na ciebie , pietrka i innych troli. Znowu manipulujesz i kłamiesz oczerniając.maren napisał ze wydali 7 gier a nie wyprodukowali bo to jest firma która wydaje gry i na tym zarabie. Pisze jak byk na ich stronie internetowej.
    A poza tym gdyby nie mareen to wiele kłamst pietrka nie wyszło by na jaw.
    A najwieksze to jak pietrek pisał o aferze Leszczyńskiego z KNF. i to było jego główne kłamstwo w tamtym czasie na którym tutaj żerował. Do półki marren nie wgłębił się w temat i okazało się ze była to sprawa z 2018r dotycząca zupełnie innej osoby o tym samym nazwisku czyli Grzegorz Leszczyński z ideabank
  • Re: Uwaga na trola ~mareen Autor: ~Tomii [193.59.167.*]
    Ja mam nadzieję że za te wszystkie kłamstwa odpowie karnie !!!
  • Re: Uwaga na trola ~mareen Autor: ~Dolar_kanadyjski [89.64.36.*]
    Tak, Kulka odpowie. Pozdrawiam.
  • Re: Uwaga na trola ~mando Autor: ~Ricardo [5.173.91.*]
    Na trola ~mando też trzeba uważać. Z analiz jego wpisów wynika że to jedna i ta sama osoba co ~mareen.
    To ja powtórzę jeszcze raz klamstwo mareńka, które możecie znaleźć w innym wątku. Na pytanie dlaczego spółka nie wydała przez 4 lata ani jednej gry własnej, mareniek odpowiedział że spółka wydała 7 gier na przestrzeni ostatnich 6 lat co jest ewidentnym kłamstwem bo żadna z tych gier nie jest grą własną simfabric. Oni po prostu nie produkują żadnych gier pomimo szumnych deklaracji bycia producentem gier.
  • Re: Uwaga na trola ~mando Autor: ~Mando [77.252.45.*]
    Następny ze schizofremią. Pięknie się starasz trolować na forym VRFabric aż dojechało do +40% ;). Nastąpiły ciężkie czasy dla spółdzielni pietrka
  • Re: Uwaga na trola ~mando Autor: ~Mareen [93.157.116.*]
    W przeciwieństwie do was nie jestem trolem tylko zwykłym posiadaczem akcji simfabric który uwielbia bić pietrka i innych troli przez którech nie jeden wywalił w dołku, Oczywiście nie żal mi ich jest bo słabi musza odpaść
[x]
SIMFABRIC 0,11% 1,84 2025-10-09 10:03:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.