Przemieliło się 8 408 637 akcji po średniej cenie 0,544 PLN. Stanowi to 40,6% wszystkich akcji lub jak kto woli 60% free float. Wynik EBITDA po 3 kwartałach to 4,5 mln PLN, jeżeli czwarty kwartał będzie co najmniej tak samo dobry, jak najgorszy z 3 dotychczasowych, EBITDA roczna oscylować będzie na poziomie 5,6 mln PLN. Przy dzisiejszym kursie, kapitalizacja spółki to ledwie 2x EBITDA a spółka rośnie r/r po kilkadziesiąt procent.
Ta spółka jest niesamowicie intrygująca. Taki mikrokosmos New Connect. Niska wycena, wysoka cena emisji, sypanie akcjami, podejrzany akcjonariat, gigantyczne wynagrodzenie zarządu, ekspansja biznesu, nagonka na twitterze, gale mma, itd itp
...myslisz ,że forum czytają jacyś laicy,,,ludzie z klapkami na oczach ?...to co pokazuje arkusz to fata morgana pod takich własnie naiwniaczków łatwowiernych..- kto chce kupić lub sprzedać nie pokazuje swoich zamiarów w arkuszu tylko wali znienacka ,,z ukrycia- szybciej znika w arkuszu niż sie pojawia.- to jest zawodostwo dopiero!!!
Fatamorgana.
Muszę się jeszcze dużo uczyć.
A może być tak, że jakiś bamber pokazuje, że ma dużo sianka i jeżeli kogoś pozycja uwiera to może jednym strzałem z niej wyjść?
Widziałem też przypadki, że słupy skupowały papier aby poźniej zrobić szybkie przekazanie papierków mitycznemu grubemu. Tak to przynajmniej odczytałem (na Cognorze takie dziwa się działy - nagły wzrost płynności i szybka transakcje).
Człowiek całe życie się uczy...
Podobno.