• słabo Autor: ~misio [193.151.49.*]
    co myślicie....będzie jakiś cud?
  • Re: słabo Autor: ~Mustafa [94.254.184.*]
    Kupa. Cud już był że Donald przejął władze drugi cud to będzie ze wejdziemy do wojny z Rosją hehe a trzeci cud że Polska zniknie z mapy a podzieli się nią Rosja z Niemcami hihi ale Polacy przeżyją i zostaną niewolnikami zachodu tak jak tradycja nakazuje ...to polak lubi ...
  • Re: słabo Autor: ~baca [5.173.3.*]
    Gdzie te 100% glupi h.ju
    Pomyliłeś mnie z ojcem .buhahahaha
    Jął chcesz zobaczyć głupiego h.ja to popatrz w lustro dawco kapitału buhahahaha leszczyno
    Ty j.bany psycholu 4 bombki ale pod oczami bedziesz mial psycholu
  • Re: słabo Autor: ~Mustafa [176.106.35.*]
    Buhahaha iha iha iha pod oczami to już masz bombki spuchnięte od płaczu po straconych pieniądzach dawco buhahaha iha iha iha skoro jesteś na takiej spółce to musi być z ciebie niezły dzban. Buhahaga chyba kolega od aqwerta buhahaha on lubi takich.
    Buhaha ty j.bany dzbanie cioto dopadna cie kiedys to ci j.ja urwa
  • Re: słabo Autor: ~Lucek [31.183.165.*]
    Zgłoś się do mnie zweryfikuje jego IP i historię wpisów i go dojedziesz
    Sluchacie tego psychola co tylu ludzi wprowadzil w blad na Krezus teraz tu ciota j.bana
    A od kiedy to kupuje Się papier po informacjach z forum bankiera buhaha to chyba buraki bez mózgu z zespołem pourazowym tak robią a co do forumowego grozenia kozaki to jak któryś z was grubasy lemingi dawcy giełdowi bezmózgowi jest jakiś chętny na połamanie kończyn to zapraszam 44-200 rybnik ul. Chrobrego. A nie kozaczyć mi tu na forum. Tylko przyjechać możecie zabrać kolegów frajerow co chcą też zaliczyć glebę i sobie potańczymy w parteze czy w stójce nie ma problemu. C. I . O ty internetowe.
    Ladnie nakupiles tego smiecia co pi.rdolisz o 4 zlotych bombkach cioto j.bana
    Co popuszczasz w pampers dawaj numer telefonu zadzwonię i się ugadamy na fight kozaczku. Chciałeś mnie wyjaśnić To czekam. Dawaj telefon. Chyba że ci rura mięknie buhahaha
    Synku wystarczy w Google wpisać twojs IP czyli 5.173.3. No i już wiemy kim jesteś wszystko jest czarno na białym więc trolu zawijaj Się z tego forum bo się poświęcę i znajdę cie a wtedy tabletki na żołądek ci nie pomogą ze stresu. Wbrew pozorom bardzo szybko można cie trolico namierzyć więc po co ci to.
  • Re: słabo Autor: ~baca [5.173.12.*]
    Sluchaj ze osraju smierdzacy trolu zapchlony kogo ty straszysz zdechły psie analfabeto
  • Re: słabo Autor: ~Anisu [212.106.167.*]
    Będzie
  • Re: słabo Autor: ~Anisu [212.106.167.*]
    Fajnie by było, czekamy i zobaczymy
[x]
PBG 5,88% 0,02 2024-09-25 12:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.