Kupa. Cud już był że Donald przejął władze drugi cud to będzie ze wejdziemy do wojny z Rosją hehe a trzeci cud że Polska zniknie z mapy a podzieli się nią Rosja z Niemcami hihi ale Polacy przeżyją i zostaną niewolnikami zachodu tak jak tradycja nakazuje ...to polak lubi ...
Buhahaha iha iha iha pod oczami to już masz bombki spuchnięte od płaczu po straconych pieniądzach dawco buhahaha iha iha iha skoro jesteś na takiej spółce to musi być z ciebie niezły dzban. Buhahaga chyba kolega od aqwerta buhahaha on lubi takich.
A od kiedy to kupuje Się papier po informacjach z forum bankiera buhaha to chyba buraki bez mózgu z zespołem pourazowym tak robią a co do forumowego grozenia kozaki to jak któryś z was grubasy lemingi dawcy giełdowi bezmózgowi jest jakiś chętny na połamanie kończyn to zapraszam 44-200 rybnik ul. Chrobrego. A nie kozaczyć mi tu na forum. Tylko przyjechać możecie zabrać kolegów frajerow co chcą też zaliczyć glebę i sobie potańczymy w parteze czy w stójce nie ma problemu. C. I . O ty internetowe.
Co popuszczasz w pampers dawaj numer telefonu zadzwonię i się ugadamy na fight kozaczku. Chciałeś mnie wyjaśnić To czekam. Dawaj telefon. Chyba że ci rura mięknie buhahaha
Synku wystarczy w Google wpisać twojs IP czyli 5.173.3. No i już wiemy kim jesteś wszystko jest czarno na białym więc trolu zawijaj Się z tego forum bo się poświęcę i znajdę cie a wtedy tabletki na żołądek ci nie pomogą ze stresu. Wbrew pozorom bardzo szybko można cie trolico namierzyć więc po co ci to.