A kolejne kilkanaście ESPI będzie o wyjaśnianiu sytuacji, analizowaniu i zamiarze jak najszybszego przywrócenia notowań. No i oczywiście spółka 3 krotnie napisze że to nie ich wina.
Skoro wiadomo i wiesz (bo czytałaś komunikaty), to dlaczego nie napisałaś w swoim komentarzu powodu zawieszenia? Wszyscy jesteśmy ciekawi powodu, oswiecisz nas? Masz szanse udowodnić nam, ze nie mamy racji. Dlaczego tego nie robisz? Może dlatego, że ...kłamiesz?
No to naczelny kłamco skoro uważasz że zawieszenie było spowodowane krypto to ty mi daj link do takiej informacji. Oczywiście tego nie zrobisz bo jesteś nędznym oszustem.
"Wystarczy sobie zerknąć na Komunikaty KNF i wiadomo za co został Taxus Fund zawieszony."
A teraz piszesz: "No to naczelny kłamco skoro uważasz że zawieszenie było spowodowane krypto to ty mi daj link do takiej informacji"
Skoro "wiadomo" dlaczego Taxus został zawieszony, to dlaczego nie podasz tego powodu? :) Mando/Mareen/mareen_at/Mike/Be/Gracz/Mi... błagam cię, przestań już. :) Twoje wpisy nie pomagaja temu krzakowi, wrecz odwrotnie. Każdy kto wejdzie na forum i zobaczy jak obroncy krzaka twojego pokroju naganiaja klamstwami i manipulacjami na forum, uciekaja jak najdalej.
Jeszcze raz. Skoro piszesz, że "wiadomo" (bo czytałaś komunikaty spółki) jaki był powód zawieszenia notowań, to czy możesz nam go podać? Dlaczego prosisz mnie o link do informacjo, ze zostali zawieszeni za krypto, skoro znasz powód (i nie chcesz go podac)?