• ESPI Autor: ~AMA [79.184.225.*]
    No proszę, czyli realizacja umowy inwestycyjnej przez DC idzie zgodnie z tym co ustalili.

Na tym etapie już raczej nie ma mowy o wycofaniu się.

Ciekawe czym teraz trolle będą straszyć :-)

Saule Technologies S.A.: Zawiadomienia z art.69 ustawy o ofercie - Bankier.pl

• Re: ESPI Autor: ~pytajnik [31.0.43.*]
    AMA a piszą tam coś jeszcze ciekawego?

Czyli to umowa inwestycyjna OK? DC24 nadal wierzy w biznes bo inaczej by się nie pakował?
  • Re: ESPI Autor: ~Maciej [78.88.62.*]
    Elegancko tylko szkoda ze wyniki za kwartał znów będą na minusie
  • Re: ESPI Autor: ~DalejLama [79.191.4.*]
    A jakie mają być skoro nie nie sprzedają ogniw. Tu chodzi o przyszłe wyniki. Pieniądze lubią ciszę kupuj plotki sprzedawaj fakty
  • Re: ESPI Autor: ~Maciej [78.88.62.*]
    Plotki były kupowane jak były podpisy na dźwigu itp
  • Re: ESPI Autor: ~Nowy [87.140.54.*]
    To kiedy będą fakty ?
  • Re: ESPI Autor: ~Pp [176.144.254.*]
    " ESPI nr 20/2023 z dnia 01.11.2024 r., oraz 22/2023 z dnia 06.12.2023 r. DC24 jest stroną Porozumienia," 
  • Re: ESPI Autor: mac41 [109.206.213.*]
    Brak nowych faktów. To formalne zawiadomienie o porozumieniu w związku z grudniowym objęciem warrantów. Jedyne co w tym ciekawe to czy dotrzymali terminu na jego złożenie.
  • Re: ESPI Autor: ~Dc [83.29.67.*]
    A o kim ty piszesz trolle? O sobie? Może o kolegach co wypisują bzdety o mitycznych 30% I peronie? No o kim? Bo ja jedynie widzę kontry do bzdur o wzrostach, zarobkach, perłach. I taki ty co na każde espi z którego n8c jak dotąd nie wynika popada w euforiię, zapowiada ze teraz to juz NIC na przeszkodzie i że trolle teraz to dopiero ..... I tak juz z 50 razy przez 3 lata zrobiłeś. Jakoś mimo kupy na kursie i obrotach nie widzę jakichś komentarzy jakie to do i jakie nic. Natomiast po sztucznej podbitce dla obrotu przeżywania ile to jeden z drugim nie zarobił było żze 2 tygodnie. Więc o kim piszesz trolle? I czy umiesz napisać onformacje nie doklejając fantazji i urojeń?
  • Re: ESPI Autor: ~Denaturov [77.111.245.*]
    To może ja odpowiem.

Trolle to ty, czeskipodarunek, zdzichu, amazonka, mac41.
    Raczej jesteście różnymi osobami, ty przejawiasz jakiś tam intelekt, reszta - jeden głupszy od drugiego.

Mam nadzieje że pomogłem. Bez odbioru.
  • Re: ESPI Autor: ~SwissMADE [146.70.205.*]
    koleżko, coś leniwie te sztuczne pluso minusy sobie klepiesz. Idzie się na nich poznać jak na produktach Saule ...... czyt. SĄ SZTUCZNE i mają zakrzywiać rzeczywistość. brakło szwajcarskiej precyzji.... może dlatego, że Szwajcaria wirtualna
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.96.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Stul pistę schmato Jaśkowa
    Ty się obsmarkany pajacu nie ośmieszasz tym jak to zarobiłeś 30% ostatnio w jeden dzień. I obiecałem Ci cos kiedyś za te zaczepki twoje i żebyś się nie zdziwił
  • Re: ESPI Autor: ~Saul [46.204.8.*]
    dc trolu dno i metr mułu prezentujesz poziom tak żałosny, że to aż trudno uwierzyć
  • Re: ESPI Autor: ~Dc [83.29.190.*]
    Jaki poziom byś chciał do takiej miernotu jak ty czy jaś? Wersalu oczekujesz ograniczniku jeden z drugim?
  • Re: ESPI Autor: ~stp65 [91.206.168.*]
    prawda! Jan i Saul to takie szczury tego forum. podgryzają, kłamią, manipulują i wielce się oburzają jak ktoś im to wytknie.
  • Re: ESPI Autor: ~dziwne [194.169.171.*]
    dziwnym trafem zarówno JAN jak i owy SAUL są z jednej lokalizacji na śląsku, pewnie się nie znają buhaha
  • Re: ESPI Autor: ~ggg [143.244.57.*]
    jeden nadaje z play a drugi z tmobile z podobnej albo wręcz tej samej lokalizacji.
  • Re: ESPI Autor: ~Pp [176.144.254.*]
     "Emitent informował raportami bieżącymi ESPI nr 20/2023 z dnia 01.11.2024 r."
    - Albo ja odleciałem albo Oni - 01.11.2024.r.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.