Baca jakim ty jesteś ziomek pajacykiem to głowa mała. Pisałem o komentarzach, że mnóstwo i turbopozytywnych. Wlacz sobie translatora jak Ci na halach zadziała. To jest taka innowacja, weszło parę lat temu.
Dnia 2024-02-06 o godz. 15:51 ~DobryWujek napisał(a): > https://www.youtube.com/watch?v=5QMG-GdF7PI > > > > Wczorajsze ogrywanie, recenzja na niemieckim znanym kanale 200k sub. Same pozytywne komentarze. Doceniają sąsiedzi, tytuł im siedzi.
Na IGN ocena 6.
Ogólnie rzecz biorąc spodziewałem się gorszych ocen. Wiadomo że graficznie to na obecne standardy odbiega. Fabuła nie jest zła i to się broni. Ja sam wychowałem sie na gothicu a w wiedzmina zagrywałem się godzinami. I jak patrze teraz na ta grę to mam ochotę ją kupić.
Piekara gardzi kościołem post soborowym (watykańskim 2), jak każdy altrightowy hardcorowy katol w Polsce (Ziemkiewicze i inne Brauny i tym podobne błazny). A cała jego wiara i tak jest oparta na naukach kościoła katolickiego, bo innej po prostu nie zna.
Swoją drogą "pieknie pan się tu przedstawił milionom słchaczy". Aż tyle ci przetrzebili portfel, że ciśnienie puszcza? Czy nie masz pojęcia jakiego słowa/wyzwiska użyłeś?