• Wishlista NS Autor: ~Pocker [188.47.123.*]
    Siemka ziomki jak wishlist na steam wspaniałej gry Night slashers?
  • Re: Wishlista NS Autor: ~ma [188.146.14.*]
    Wyczuwam ból ... Nie martw się o ranking. Spokojnie zbudujemy wishliste szybciej niż myślisz, chyba, że wcześniej będzie premiera - czego nie wykluczam. Póki co dzienny przybytek 30 fallowersów. Ocenimy za tydzień na ile idzie promocja na PC, choć dalej podtrzymuję, że ta gra ma być perełką na konsolach. Pozdrawiam naganiaczu :)
  • Re: Wishlista NS Autor: ~Robert [91.232.102.*]
    No gdy masz no-name gry jak playway to potrzebujesz wishlisty, znane IP nie maja tego problemu.
  • Re: Wishlista NS Autor: ~ma [109.196.156.*]
    Wiadomo że tak jest ;)
    Co do samej wishlist, wg mnie celem jest NS a nie pc. Port fajnie że wychodzi bo zawsze przychód. Ale dobre przyjęcie na NS to częściowy sukces na PC - tak było przy THOTD a później przy FM. Widać analogię, że jeśli dobrze sprzedawało się na NS to i potem nawet ładnie poszło na PC. Nie wiem jak inne platformy. Dla mnie tak czy inaczej istotne jest wypuszczenie tytułu aby zwolnić zasoby oraz przede wszystkim uwolnić pozycję wyceny prac w toku. Mamy tam kilka baniek już więc czas najwyższy wydawać tytuły aby je monetyzować :)
    Zresztą, mamy wymowną ciszę od wielu miesięcy. Tu musi się coś zadziać, niezależnie czy na ND czy później, ale w przypadku FOR cisza to jest rzadkość. Więc jakichś premier ja akurat oczekuję a to premier potrzebujemy żeby móc zwalniać zasoby i zarabiać.
    Pozdrawiam
  • Re: Wishlista NS Autor: ~Tomek [185.53.145.*]
    Prawda jest taka, że im wieksze tytuły tym dłużej trzeba siedziec cicho. Tak długa cisza oznacza projekt pod skrzydłami Nintendo. I jak juz wkońcu wskoczy - wtedy będzie cisza na forum.

Ale ludzie jeszcze nie rozumieja, ze ta spółka wskoczyła pietro wyżej niż symulatory playwaya, więc nie ma miejsca na wtopę czy nic nie wnoszące aktualizacje że jest super (jak w spolkach plw, w ktorych robią 200 projektów a wychodzi 10).
  • Re: Wishlista NS Autor: ~Ma [188.146.14.*]
    Dokładnie. Dziękuję za wartościowy komentarz. Pozdrawiam
  • Re: Wishlista NS Autor: ~janekfranek [195.114.177.*]
    Perełką :D
[x]
FOREVEREN -2,02% 2,91 2025-10-03 17:01:36
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.