• oferta Autor: ~george [188.33.233.*]
    Z okazji tłustego czwartku napisali do mnie, że mają wyjątkowo tłustą ofertę. Muszę im wpłacić min. 30 tys . Jak myślicie czy się opłaca ?
  • Re: oferta Autor: ~Inwestorka [94.75.99.*]
    To jest oferta factorowa, pozyskują kapitał na rozwój spółek. To nie jest oferta holdingowa , z tego co pani tłumaczyła holding nie prowadzi już sprzedaży produktów..
  • Re: oferta Autor: ~Wrona [31.61.247.*]
    Mój brat zainwestował u nich w tamtym roku twierdzi że wszystko jest ok i jest zadowolony. Ja wczoraj dostałem tego smsa o tłustym czwartku i zastanawiam się czy nie skorzystać z tej oferty. Mi też mówili że są oddzielną spółką i że zarabiają podobno na marżach w rumunii? i dlatego mają takie % w ofertach
  • Re: oferta Autor: ~antyfan [83.9.65.*]
    Zapraszam do lektury ostatniego raportu finansowego. Doskonale widać ich sukcesy finansowe, n-ty miesiąc z rzędu -70%.
    Co do Rumuni to bym nie była taki pewien, znam ten temat i wcale nie zdziwię się jak to wogule nie wystartowało.
    Lepiej idź do kasyna, tam szybciej zarobisz.
  • Re: oferta Autor: ~tmartines [37.8.230.*]
    "Zarabiamy na marżach w Rumunii" - teraz takie bzdety wciskają naiwnym. Skończycie tak jak pożyczkodawcy Aforti Holdig - w Sądzie szarpiąc się o swoje pieniądze. Wydaje im się, że złodziejstwo w Polsce jest zalegalizowane i ma się dobrze - najlepszy tekst to "Aforti Holdig? To nie my, to inna firma"
    Masakra po prostu. To ten sam proceder kierowany przez tego samego człowieka pod inną nazwą firmy.
  • Re: oferta Autor: ~Klaudiusz [185.116.118.*]
    Piotruś M. Będziesz siedział, zarówno za GetBacka jak i za Aforti, a za ts smski to Ci jeszcze dołożą odsiadki.
    Ja powiem, że nic nie wiedziałem.
  • Re: oferta Autor: ~W11 [31.0.95.*]
    Michał od kiedy odszedłeś z Aforti stałeś się bardziej odważny, a twoi klienci spokojniejsi :)
  • Re: oferta Autor: ~Spec [31.0.23.*]
    Tłusto się dzieje w tym aforti. To nieprawda, że temu samemu prezesowi nie można nic zrobić, odpowiada całym swoim majątkiem. Zobowiązania będzie w końcu musiał spłacić od rumunów wziąć.
  • Re: oferta Autor: ~knf [83.22.159.*]
    Klaudek, Klaudi, Klaudio, Klaudiuszek, Klaudunio, Klaudusio, Klauduś, Klaudyn, Klaudyś

Zdrobnienia imienia kLAUDIUSZ, od dziś jesteś klaudek :)

Zaciekawiła mnie historia tego imienia, ale najlepsze jest na końcu

Nerwowy artysta o dużej wrażliwości i chwiejnej psychice. Klaudiusz w swym życiu przeżywa wiele wzlotów oraz upadków. Niezwykle łatwo wpada w entuzjazm twórczy, aby za chwilę stracić zainteresowanie całym projektem. Niestety wszelkie niepowodzenia i trudności załamują jego delikatną osobowość i każą mu się wycofać. Lubi natomiast się uczyć, a zdobywanie wiedzy stanowi dla niego możliwość poznania świata oraz jego problemów. Miewa jednak znaczne trudności ze skupieniem uwagi – ciężko mu usiedzieć w jednym miejscu i ciągle coś go rozprasza. Braki intelektualnie nadrabia przez to twórczą wyobraźnią.

No coś więcej powiedzieć :D
  • Re: oferta Autor: ~Jarek [93.190.38.*]
    Klaudiusz.... Klaun... Daj mu kasę, a on zrobi cyrkową sztuczkę i ... puf! Nie ma kasy, nie ma klauna...
  • Re: oferta Autor: ~AJ [83.9.186.*]
    A ten poznański oszust już w Izraelu? Zaraz zniknie jak Bagsik i Gąsiorowski
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.