Misie, a wy sie znacie prawda? Nie mozecie sobie pojsc na kawę i pogadać poza protokołem? Czy musimy sie wsłuchiwać w wasze żale i oczekiwania, coś wam nie klękło ... trudno, ale po co nas w tym wszystkim babracie ...
Dnia 2024-02-07 o godz. 10:12 ~Qbq napisał(a): > Misie, a wy sie znacie prawda? > Nie mozecie sobie pojsc na kawę i pogadać poza protokołem? > Czy musimy sie wsłuchiwać w wasze żale i oczekiwania, coś wam nie klękło ... trudno, ale po co nas w tym wszystkim babracie ...
Właśnie klękło, Compremum i to już nawet na dwa kolana. Chwila i ryjkiem będzie tarło po ziemi.
Dnia 2024-02-09 o godz. 08:02 ~Qbq napisał(a): > Słownictwo zaczerpnąłem od ciebie. > > Wracając do sedna miało cię tu nie być ... bo coś o śmieciach pisales
Powoli kurs spada i spada.... Zbieram zakłady, że do lata będzie 1 pln.
Ps. Oczywiście zaraz ktoś od Fojta mnie ,,opluje,, ale trudno zaprzeczyć faktowi, że kurs spada.
Zapytaj Napoleona z sąsiedniej sali jak obstawia. Jednak to prawda, że za rozsądne sprawowanie możecie korzystać z wifi. Ale pamiętajcie - żadnych rozrób, grzecznie łykajcie srogie piguły to dostęp do sieci będzie.
Zdrowia życzę :))))
Może na Orlenie zrób zakłady, wiesz - większa płynność,WIG20 to i prestiż większy. Nie trać swojego cennego czasu :)))))
Raczej nie. Szwagier siedzi obok mnie. Ale weź poprawkę, że na noc dostałeś mocne piguły. Powinieneś spać albo siostra przełożona zrobi kręcenie wora. Zresztą sam wiesz, a może jednak już opuchlizna zeszła i potrzebujesz dawki przypominającej. Idź spać. Pamiętaj - lewa strona sali wciąga powietrze, prawa gwiżdże. Kolorowych snów.
A ty ze szwagrem to tak zawsze wieczorem razem? A siostra nie jest zazdrosna? Od tego wciągania lewą stroną faktycznie ci się pomieszało w głowie. Spadek kursu akcji o 3% to nie powód do takiego zachowania. Jutro też jest dzień. Marek zawistuje 5 akcji na początek, a później jakoś to poleci. Kup sobie jakiś pakiecik i jakoś dotrwasz do poniedziałku.
Wygrałyście dziewczęta. Próżna jest z Wami werbalna szermierka. Jesteście najlepszymi dowodami, że medycyna idzie na przód! Serce rośnie.
Śmiało możecie zgłosić się na dyżurkę po odznaczenie ,,dzielny pacjent". Wiem, wiem. Zbieracie je, codziennie przeliczacie a Napoleon ma jedną taką od wtóżki zębuszki! Gratuluję życząc zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!
Dnia 2024-02-23 o godz. 08:13 ~Bin napisał(a): > Ciebie dziewczęta już pokonały. Do lata już niedługo kurs spadnie do 1 pln i pokona Fojta. Zostawcie i dla niego jedną odznakę dzielny pacjent.
Fojt jest bardzo dzielny. Widać, że wrócił do regularnego pudrowania nosa. I też dba o nawodnienie, dużo popija.
Dnia 2024-02-22 o godz. 21:48 ~Bin napisał(a): > Na Orlenie nie będę robił zakładów. Może i prestiż większy ale tam nie ma takiej laski jak Tamary. Fojt to ma szczęście.
Kiedyś Fojt się chwalił, że jej najlepszą książką jest w "Pustyni i w PASZCZY"
Dnia 2024-02-23 o godz. 10:45 ~Parkiet napisał(a): > Dnia 2024-02-22 o godz. 21:48 ~Bin napisał(a): > > Na Orlenie nie będę robił zakładów. Może i prestiż większy ale tam nie ma takiej laski jak Tamary. Fojt to ma szczęście. > > Kiedyś Fojt się chwalił, że jej najlepszą książką jest w "Pustyni i w PASZCZY"
Parkiet wiesz ze robisz z siebie przygłupa ? Wejdź na GPW ze swoja firmą wartą kilkaset mln zł zobaczymy jaki jesteś dobry biznesmen potrafisz ?
Kr co to za agrument. Czepiasz się Parkieta, żeby wszedł na GPW bo Fojt sobie nie poradził. Fojt fabryki nie buduje, z Oze się wycofał, zero nowych poważnych kontraktów itd. ale są tacy co sobie poradzili np. Nowak z ZUE. Stabilna sytuacja, nowe kontrakty, kurs ciągle rośnie jest powyżej 9 pln i jest wiele innych przykładów firm, które sobie radzą. Widać Fojt jest za cienki do biznesu.
Och argument Parkieta o książce w Pustyni i w Puszczy był bardzo merytoryczny Bin wiem Ty też masz merytoryczne argumenty ... jak to było z tymi kochankami zarządu przypomnij temat haha
Dla mnie jesteśmy w końcówce doła ... oczywiście im dłużej będzie dołowało tym lepiej ;) Ale do wyników sie trend odwróci ... Nasze kolesie same z sobą tu gaworzą głównie, więc to potwierdza moją tezę. Moją tezę też potwierdzają próby kupienia po tych niskich cenach, bo co się ustawisz wyżej na kupnie po lewej to cie zaraz przykrywają Taka zabawa. Już niedługo ...
Dla znużonych dziś też chętnie odkupię nawet duże ilości za tą przyslowiową złotówkę 1zł - proponujcie pakiety i odbieram - proszę o kontakt chętnych, acz znużonych tą zabawą.
Dnia 2024-02-26 o godz. 14:46 ~Parkiet napisał(a): > Dnia 2024-02-26 o godz. 14:44 ~Marek napisał(a): > > Już Trollom zabrakło akcji na sprzedaż ? wow pozostało kupowanie w górę ?? Haha > > Idzie dzisiaj ostro w górę. Jak co dzień zresztą.
Parkiet to Ty wyczyściłeś arkusz do góry aż po 1,87 ? biedactwo przecież miałeś sprzedawać Markowi w dół poniżej 1,8
Chopaki, dajcie jeszcze w dół Albo do pakietów za 1zł zapraszam Takie padło, nikt tego nie chce ... ja wezme, ile kto ma? Dziś biorę garściami - dzień radości dla was, a marnosci dla mnie, niech stracę z radością na twarzy ;)
Dnia 2024-02-26 o godz. 13:30 ~Kr napisał(a): > Och argument Parkieta o książce w Pustyni i w Puszczy był bardzo merytoryczny > Bin wiem Ty też masz merytoryczne argumenty ... jak to było z tymi kochankami zarządu przypomnij temat haha
Kr a jak to było z obietnicami Fojta, że zbuduje fabrykę do końca 2024 roku ? albo z obietnicami OZE, miały być farmy o łącznej wielkości 450 MW ? A co jest cytując klasyka ....... i kamieni kupa. Haha
Blin całkowicie się z Toba zgadzam buhahaha jedyne zyski przynosi dla Compremum "Projekt Tamara" w tym roku to już 34,9 mln zysku netto do końca roku będzie ponad 40 mln zysku brawo "Projekt Tamara" !!
Dnia 2024-02-26 o godz. 18:40 ~Kr napisał(a): > Blin całkowicie się z Toba zgadzam buhahaha jedyne zyski przynosi dla Compremum "Projekt Tamara" w tym roku to już 34,9 mln zysku netto do końca roku będzie ponad 40 mln zysku brawo "Projekt Tamara" !!
Ach pomyliłem nazwę projektu !!!
Bardzo przepraszam autora .. oczywiście chodziło mi o projekt "Paszcza Tamary" który jako jedyny wg autora przynosi Compremum zyski !!
Dnia 2024-02-26 o godz. 18:42 ~Kr napisał(a): > Dnia 2024-02-26 o godz. 18:40 ~Kr napisał(a): > > Blin całkowicie się z Toba zgadzam buhahaha jedyne zyski przynosi dla Compremum "Projekt Tamara" w tym roku to już 34,9 mln zysku netto do końca roku będzie ponad 40 mln zysku brawo "Projekt Tamara" !! > > Ach pomyliłem nazwę projektu !!! > > Bardzo przepraszam autora .. oczywiście chodziło mi o projekt "Paszcza Tamary" który jako jedyny wg autora przynosi Compremum zyski !!
Ja już myślałem, że piszesz o kolejnym projekcie, a tu po prostu jesteś niestaranny gamoń.
Zwrócę uwagę, że dziś rano ktoś intensywnie chciał sprzedać za 0,99zł/szt ... chyba nie widział mojej propozycji. Naprawdę zgłaszajcie się - ustawimy sprzedaż pakietu za 1,1zł i biorę każdą ilość.
Dnia 2024-02-27 o godz. 09:35 ~Qbq napisał(a): > Kupie pakiety za 1,1zł/szt > Poważnie!!! > > Zwrócę uwagę, że dziś rano ktoś intensywnie chciał sprzedać za 0,99zł/szt ... chyba nie widział mojej propozycji. > Naprawdę zgłaszajcie się - ustawimy sprzedaż pakietu za 1,1zł i biorę każdą ilość. > > Tylko poważne oferty - zapraszam.
Poczekaj jeszcze chwilę to dokupisz po 70 groszy, będziesz zarobiony po 40 groszy na akcji.