• Serinus wypadl z gry o Angole! Autor: ~Igor [31.182.238.*]
    Po kursie stwierdzenie z tytulu tego watku nabiera ogrmnonego prawdopodobienstwa! Pora bogodzic sie, ze straciliscie tu wszystkie pieniadze jakie zainwestowaliscie! Serinus idzie na dno jak Titanic!
  • Re: Serinus wypadl z gry o Angole! Autor: ~mr [95.51.178.*]
    Jest duże prawdopodobieństwo że zostaną wybrani i co wtedy
    na 20pln się zatrzyma czy wyżej ?
  • Re: Serinus wypadl z gry o Angole! Autor: ~Igor [31.182.238.*]
    nawet gdyby, to bedzie upadlosc likwidacyjna, a najpierw spadek na 10gr za akcje! Pytasz co wtedy?? Wtedy, z tego co jeszcze Ci zostalo z kapitalu jaki tu wlozyles, zostanie Ci pare zlotych... Moze na browara na otarcie lez starczy, ale watpie! Sluchaj madrzejszych kolegow a nie stracisz! Moze nawet zarobisz jak bedziesz madry!
  • Re: Serinus wypadl z gry o Angole! Autor: ~Takietam [94.254.184.*]
    A ty kolego bezinteresownie wypowiadasz się na temat firmy która cię nie interesuje
    tak! ja juz sie dorobilem duzych pieniedzy prowadzac dosc duze firmy rodzinne i teraz probuje odwdzieczyc sie za dobroc jaka dostalem od losu i zupelnie bezinteresownie, z dobroci serca, ostrzegam ludzi na poczatku ich drogi do wiekszych pieniedzy przed takimi spolkami widmami, oszustami itp na gieldach! Nie kazdy robi dobre rzeczy oczekujac czegos w zamian. Polecam sprobowac, to daje duzo satysfakcji!
  • Re: Serinus wypadl z gry o Angole! Autor: ~Takietam [94.254.184.*]
    Bajki to możesz swojej starej/staremu opowiadać
    nie musisz wierzyc, ale wierni nie traca kasy jak Ty! Twoj wybor!
  • Re: Serinus wypadl z gry o Angole! Autor: ~Pretyou [37.225.30.*]
    Witam ponownie na serinusie, ostatnio byłem przy 20 groszach jak poszło na 2 złote, teraz też jestem na pokładzie po troszkę wyższej cenie ale liczę że jeszcze spadnie i podwoje swój pakiet. Ostatnio tyle zarobiłem że jak stracę wszystko to i tak nie będę płakał. Obstawiam 3 perły na GPW do zweryfikowania za 3 miesiącetj Plaza, serinus i z nc Apis nie będąca na ciągłych ale z możliwym wystrzałem nawet 1000 procent.
[x]
SERINUS -1,39% 0,71 2025-05-19 12:51:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.