Po kursie stwierdzenie z tytulu tego watku nabiera ogrmnonego prawdopodobienstwa! Pora bogodzic sie, ze straciliscie tu wszystkie pieniadze jakie zainwestowaliscie! Serinus idzie na dno jak Titanic!
nawet gdyby, to bedzie upadlosc likwidacyjna, a najpierw spadek na 10gr za akcje! Pytasz co wtedy?? Wtedy, z tego co jeszcze Ci zostalo z kapitalu jaki tu wlozyles, zostanie Ci pare zlotych... Moze na browara na otarcie lez starczy, ale watpie! Sluchaj madrzejszych kolegow a nie stracisz! Moze nawet zarobisz jak bedziesz madry!
tak! ja juz sie dorobilem duzych pieniedzy prowadzac dosc duze firmy rodzinne i teraz probuje odwdzieczyc sie za dobroc jaka dostalem od losu i zupelnie bezinteresownie, z dobroci serca, ostrzegam ludzi na poczatku ich drogi do wiekszych pieniedzy przed takimi spolkami widmami, oszustami itp na gieldach! Nie kazdy robi dobre rzeczy oczekujac czegos w zamian. Polecam sprobowac, to daje duzo satysfakcji!
Witam ponownie na serinusie, ostatnio byłem przy 20 groszach jak poszło na 2 złote, teraz też jestem na pokładzie po troszkę wyższej cenie ale liczę że jeszcze spadnie i podwoje swój pakiet. Ostatnio tyle zarobiłem że jak stracę wszystko to i tak nie będę płakał. Obstawiam 3 perły na GPW do zweryfikowania za 3 miesiącetj Plaza, serinus i z nc Apis nie będąca na ciągłych ale z możliwym wystrzałem nawet 1000 procent.