• +18% Autor: ~Jan [94.254.235.*]
    Jakiś powód??
  • Re: +18% Autor: ~PapaM [89.74.232.*]
    Tłumaczyłem to już wczoraj. Zdołowanie kursu które tu nastąpiło, to niewyobrażalna okazja zakupowa aby kapitał przepłynął od tych wystraszonych do tych cierpliwych. Czyli tam gdzie jego miejsce.
  • Re: +18% Autor: ~Syph [195.53.49.*]
    Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Tutaj zatrudniono konsultanta do upchania w rynek akcji pochodzących z emisji których nikt nie chciał - jest na to ESPI, łatwo sprawdzić. Wszystko co tu się dzieje to przewalanie przez kanciarza samemu ze sobą z nadzieją że ktoś kto nie zna historii napatoczy się i da się ubrać. Nie dotykać póki nie wróci ponad 1zł na dużym wolumenie.
  • Re: +18% jest raczej było naganiaczu Autor: ~psychiatra [5.173.198.*]
    Od założenia wątku -9.51% czyli kurs 0.587 zł
  • Re: +18% jest raczej było naganiaczu Autor: ~Syph [195.53.49.*]
    Przybłęda dał się powiesić i teraz skamle w każdym wątku licząc że ktoś jeszcze się nabierze i kupi zanim poczyta.
  • Re: +18% jest raczej było naganiaczu Autor: ~PapaM [89.74.232.*]
    Spada źle, rośnie - jeszcze gorzej. Syf i psychiatra zaczną kupować przy 1,20 zł. gdyż obecnie bardziej zajęci są sobą nawzajem.
  • Re: +18% jest raczej było naganiaczu Autor: ~psychiatra [5.173.196.*]
    Wracaj wielonikowcu na Readgene. Tam miało być 30 zł. Ładnie ubrałeś naiwnych na Święta i Nowy Rok.

https://stooq.pl/q/?s=oly&c=1y&t=l&a=lg&b=0
  • Re: +18% jest raczej było naganiaczu Autor: ~Syph [46.175.111.*]
    Papam, czas posikać się ze szczęścia! Kanciarz przerzucił z koszyka do koszyka i urosło o 9% na obrotach, uwaga! 900 złotych! Co ty chłopie zrobisz z taką fortuną?
  • Re: +18% jest raczej było naganiaczu Autor: ~PapaM [213.134.142.*]
    Ja widzę że naprawdę nie wiecie o co toczy się ta gra. A no, z grubsza, o to, o umowy z największymi graczami w branży :
    https://www.wirtualnemedia.pl/centrum-prasowe/artykul/tylko-w-iv-kwartale-olymp-dostarczyl-wyposazenie-do-5-klubow-fitness

Ruch zacznie się po ogłoszeniu wyników za IV kwartał, czyli ten opisany w artykule. Kapitalizacja jest obecnie tak niska że zachęca do zakupu. W perspektywie mamy trzyletnie umowy których realizacja już się rozpoczęła.
  • Re: +18% jest raczej było naganiaczu Autor: ~PapaM [213.134.142.*]
    Do Psychiatry : nie wiem czy ktoś tu zagląda czy nie, ale oświadczam że nie znam spółki Readgene i nigdy się tam nie udzielałem. Zakładam że się pomyliłeś po prostu. Pozdrawiam.
  • Obrót jak warzywniaku Autor: ~psychiatra [94.254.239.*]
    Na wątku RDG wielonikowiec napisał, że przenosi się na Olymp. I tutaj pojawił się PapaM idealnie w tym samym czasie i ma dokładnie taki sam styl pisania. Powtarzam-dokładnie. Tam naganiał od dawna i nagle zamilkł. A powieszeni na hakach po 12 zł i za ponad 7.0 zostali z akcjami. Spółki podobne o małych obrotach, niepłynne itp. Obrót 2.3 k zł. Przecież tutaj kurs może być w każdej chwili na na +10 lub -10 %.
    Pozostanę przy swoim zdaniu.

Poza tym gdzieś niedawno czytałem, że spółki o podobnym profilu ledwo ciągną.
  • Re: +18% jest raczej było naganiaczu Autor: ~psychiatra [46.113.14.*]
    Dnia 2024-02-06 o godz. 20:14 ~PapaM napisał(a):
    > Spada źle, rośnie - jeszcze gorzej. Syf i psychiatra zaczną kupować przy 1,20 zł. gdyż obecnie bardziej zajęci są sobą nawzajem.

Ty chyba chciałbyś sprzedawać po 1.20 zł, wielonikowcu. Ja wolę XTB, które sprzedałeś po 42 zł żeby kupić Olymp.
  • Re: +18% Autor: ~psychiatra [5.173.22.*]
    Dnia 2024-02-06 o godz. 11:09 ~PapaM napisał(a):
    > Tłumaczyłem to już wczoraj. Zdołowanie kursu które tu nastąpiło, to niewyobrażalna okazja zakupowa aby kapitał przepłynął od tych wystraszonych do tych cierpliwych. Czyli tam gdzie jego miejsce.

To kupuj wielonikowcu. Tylko dlaczego sprzedałeś XTB i zniknąłeś z RDG, gdzie miało być 30 zł. tutaj wieszsz na hakach?
  • Re: +18% Autor: ~psychiatra [5.173.198.*]
    Dnia 2024-02-19 o godz. 12:22 ~psychiatra napisał(a):
    > Dnia 2024-02-06 o godz. 11:09 ~PapaM napisał(a):
    > > Tłumaczyłem to już wczoraj. Zdołowanie kursu które tu nastąpiło, to niewyobrażalna okazja zakupowa aby kapitał przepłynął od tych wystraszonych do tych cierpliwych. Czyli tam gdzie jego miejsce.
    >
    > To kupuj wielonikowcu. Tylko dlaczego sprzedałeś XTB i zniknąłeś z RDG, gdzie miało być 30 zł. tutaj wieszsz na hakach?

+25 %? Ja widzę -19 % a ty ile widzisz? Obrót 833 zł.- kapitał przypłynął?
  • Re: +18% Autor: ~psychiatra [5.173.170.*]
    Ponad minus 40 % od naganiania przez jasia_z_peronu.
    Papa wracaj pod nowym nickeim: szwejk, jola, zuckerman, 123, krashan itp.
  • Re: +18% Autor: ~Truten [89.64.68.*]
    Psychitatra idź do psychiatry. Piszesz sam ze sobą podbijając post z lutego
  • Re: +18% Autor: ~psychiatra [46.113.14.*]
    Dnia 2024-02-06 o godz. 11:09 ~PapaM napisał(a):
    > Tłumaczyłem to już wczoraj. Zdołowanie kursu które tu nastąpiło, to niewyobrażalna okazja zakupowa aby kapitał przepłynął od tych wystraszonych do tych cierpliwych. Czyli tam gdzie jego miejsce.

Nie tłumaczyłeś, wielonikowcu. Tylko dlaczego sam nie kupujesz?
    Ile procent jest teraz niżej od twojej niewyobrażalnej okazji zakupowej?
  • Re: +18% Autor: ~psychiatra [5.173.188.*]
    Minus 45 %, siara.

• Re: +18% Autor: ~psychiatra [5.173.188.*]
    -45 %. Gdzie jest naganiacz?
[x]
OLYMP 1,50% 0,27 2026-06-02 13:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.