Czyli ogólnie spekulanci z Ranger trader chca zarobić na bankrucie jak na Yolo gdzie ubrali ludzi pod bajki Kiciego a tam ostro naganial bankier1979 Pan J. skazany za manipulacje, cała wierchuszki cwaniaków od szybkiej i łatwiej kasy ubierania ulicy hahaha....J o nicku bankier1979 znany z huty szkła Krosno i wyzerownie ludzi, lub znany z innych manipulacji na innych spółkach, starz wyjadacze znają temat...ale motłoch nie...i podobna taktyka jak i podobna narracja naganiaczy swoich na forum.
Co tacy fachowcy nie wiedzieli że Yolo Kici..ma na karku ponad 30 mln w US do spłaty, a może wiedzieli i zrobiło pump and dump upychając akcje ulicy, poczytać więcej o nich z kim macie do czynienia a nie ślepo wierzyć w ich wywiady itp itd.
Teraz tutaj chcą oskubać trochę ulicy z kasy hahahaha oj będzie bolało...
Tyle nagonki, pytanie czy spółdzielni, czy tych co chcą odkupić. Dziś jak wzrośnie już nikt nie odkupi, jak spadnie to niedużo bo ludzie będą odbierać kilkanaście procent taniej
dla mnie bez znaczenia czy kurs pmpuje jakas ekipa czy fundamenty. Byłem na labocanna, bumechu, letus medcamp i mercator i jestem tez na plaza. Jak masz doswiadczenie, wiedze i umiesz czytac kreski to zarobisz w 80% przypadków
kreski dzialają na kazdej spolce tylko nie kazdy potrafi interpretować. Najprostrzy mozliwy widok wykresu było wiadomo ze jak dojdzie do sufitu na 4,30 - 4,50 to bedzie spadek i wywalanie no i zeszlo do 3,50 zł i tu tez zadzialaly kreski bo to cena zniesienia 50% fibonachciego i zostało to obronione. Jesli ty widzisz kreski a nie widzisz przedstawienia to jestes zwyczajnie słaby. Pisałem nawet o tym na forum https://www.bankier.pl/forum/temat_podwojny-sufit-na-4-35-oddalem-wam-wszystko,64533643.html
Specjalistów od kresek, farmazonów nie wstawiaj,bo kreski to wstawiasz post factum.Plaza jest spółka czysto spekulacyjną,a przede wszystkim to twoimi kreskami zarządza sternik.Twoj sufit jest przy 10,bo tyle było najwyżej,ale teraz sufit się zmieni bo sytuacja się zmieniła.Ale sprzedawaj po ile chcesz twoja sprawa.
Ja widzę że tu dużo ludzi łączy Ragnara z ludźmi z którymi nie powinien ich łączyć.
Pamiętajcie wielcy inwestorzy, są spółki w które się wchodzi w celach inwestycyjnych, a są takie w które się inwestuje żeby zarobić na inwestycje.
Jeżeli Wam jakaś spółka urośnie 500% to sprzedacie czy będziecie wierzyć w ideały?
No właśnie!!!!! A Manipulacja jest wtedy jak ktoś powie że będzie produkował amunicję i ma kontrakty, a później informuję o umowie na 2 tyś szt, albo że będzie atom, a atom to mają w du..ie.
Ragnar inwestują tak samo jak Wy drodzy inwestorzy.
Że to banan,to wiem już kilkadziesiąt lat.Jesli mając tą świadomość zarabiasz pieniądze to jesteś wygrany i nie kasaj ręki która cię karmi.Chyba że jesteś przegrywem i dlatego stajesz się psem ogrodnika,a to już sprawa dla psychiatry bądź psychoanalityka.Pozdrawiam i zdrowia życzę.