Peak 22 z 15 obecnie, nie wiem dlaczego ktoś mnie minusuje za statystyki. Oficjalnie Fest zaczyna się za pół godziny, więc przez noc może jeszcze ładnie podrosnąć.
Nie spodziewałbym się takiego peaku jak na Aztecs, ale trochę pewnie podrośnie:) jak będzie ponad 100 to uznam za sukces, oby tylko znowu serwerów nie wywaliło
Jakoś mało ludzi ogląda wszystkie streamy z tego co patrze. Jak aztecs mialo premiere na steam fest to kilkanascie tys prawie ciągle ogladalo rozne gry, a teraz żadna gra nie ma nawet 1k oglądających.
Wszystkie dema z grupy playway mają podobny albo niższy peak. To raczej poprostu kwestia braku zainteresowania graczy steam festem, chyba już im się znudził:p
Też to zauważyłem. Poza pierwszymi 3-4 tyt. z listy jakaś bida. Aztec miał ze 23k w szczycie. Albo ludziska się nie obudziły albo poprzedni fest leciał na sterydach :). Ciekawe czy puszczą Azteca w tym roku?
Aztec byłby dziś pomiędzy Pacific Drive a Soulgate. Czyli b. wysoko. Rally jak widać... Grzebanie we flaczkach, mini gra traf w zielony pasek i brak scigania troche monotonne.
Ta, po rally jakiś fajerwerków bym się ogólnie nie spodziewał i od poczatku tak myslalem, ale Aztecs to inna sprawa. Nawet demo jest wciągające, kupiłbym ta grę nawet gdybym nie miał akcji p2chill
Nawet Winter Survival od Drago cieniutko...
Co prawda wolałem bardziej Azteca w pierwszej odsłonie, ale zarówno temat, jak i pomysł na realizację ostro szarpnął. 1410 peak, a byłby wiekszy... to jest mega szansa dla P2. Mam nadzieję, ze 663 games podlewaruje osiągi...
Aztecs ma dodatkowa przewagę, że ma ten klimat południowoamerykański, a prawie każdy w Ameryce Południowej/srodkowej/polnocnej słyszał o Aztekach, więc na pewno zwieksza to zainteresowanie graczy. Mam tylko nadzieje, ze dokoncza dobrze tą gre... Demo było idealne, oby im się udalo utrzymać klimat przy rozbudowaniu gry