Ojeju, biedny upośledzony chłopczyk przez tęczę mógł w końcu wyrzucić z siebie całą żółć. Pewnie jak się dowiedziałem że będzie przygotowywał " recenzje" ( chociaż ciężko to nazwać recenzją...) to się zmoczył ze szczęścia. Najzabawniejsze jednak jest to że jakiś "inwestor" zobaczył ten filmik i puścił 3480 akcji za 9 zł... .
Nie przypominam sobię żebym kogokolwiek na tym forum zachęcał do zakupu akcji, co więcej posiadacze akcji dla mojej przyjemności mogą je już wystawić za 5 zł. Gra to gówno, to ocenią gracze a nie ty cz ja. Ja pewnie będę się przy niej dobrze bawił tak jak przy demie. A na kłamcę nawet mi się nie chcę odpowiadać biedaku.
Taka recenzja niczego dobrego nie wróży, a dzisiejsze spadki też nie napawają optymizmem. Natomiast ja patrząc na to demo akurat najmniej zastrzeżeń miałem do grafiki i taka recenzja bardziej mnie zachęciła by do kupna i przetestowania niż zniechęciła. Na końcu i tak konsumenci zadecydują …
Pozostawiając te fuszerke z animacjami, postaciami, materiałami i mimiką.. Gdzie tu jest ten klimat? ot ciekawsza historia, przepleciona głupawymi dialogami, które psują całość odbioru. System walki ciekawy, ale brakuje dynamiki. Odwalone 'byle by było', czemu gracze mieliby zapłacić za taką 'jakość'