• Jędruś leszczu i jak tam kurs i Obroty? Autor: ~DarusUK [62.249.247.*]
    J.w.
    Jak teraz wytłumaczysz się tym którzy sprzedali przez twoje namowy w okolicy 15zł?
    Mat...
  • Re: Jędruś leszczu i jak tam kurs i Obroty? Autor: ~Zeus [83.28.7.*]
    On nie odróżnia wolumenu od obrotów, dał niedawno popis swoich zdolności:
    https://m.bankier.pl/forum/temat/14275783

Od razu dał sobie 3 łapki do góry żeby nie było, buahaha
    I z taką wiedzą zarabia miliony na Nasdaq. Błazen
  • Re: Jędruś leszczu i jak tam kurs i Obroty? Autor: ~JędruśWaruje [81.78.10.*]
    Sprzedawać namawiał Jędruś przy 15zł teraz odkupuje przy 30zł.

Geniusz.
  • Re: Jędruś leszczu i jak tam kurs i Obroty? Autor: ~Wilk [77.111.246.*]
    To coś nie jest inwestorem. Nie ma pojęcia o inwestycjach. Bełkocze ciągle bez składu i ładu.
    Typowa biedota zazdroszcząca wszystkiego innym.
  • Cyrk w warzywniaku Autor: ~Odsmiechumamzajady [37.225.4.*]
    Dzieciaku jestem na giełdzie od kiedy powstała i było wtedy 5 spółek jechało się do domu maklerskiego i składało na piśmie zlecenie a kupiłeś akcje lub nie za kilka dni
    Więc na temat giełdy wiem trochę więcej od ciebie śmieszny człowieku
    Nie kupowałem i nie będę kupować akcji spółki gdzie nie ma obrotu rzędu kilkaset tysięcy złotych dziennie,nie kupuję akcji spółek gdzie w jednym ręku jest65% akcji,nie kupuję akcji spółek państwowych bo kurs nie zależy od spółki tylko od polityków,nie kupuję spółek gdzie prezes przy kursie kilkunastu złotych zapowiada ,że za chwilę będzie 50 złotych itd.itd.
    Pamiętaj , że zarobisz dopiero gdy sprzedasz akcje a nie jest wyższy kurs od twoich zakupów
    Mam bekę z was bo niedługo 50% akcji zmieni właściciela i wszystko powyżej 22-24 zł a wszyscy macie średnia 5--6 złotych
    To taki cud na giełdzie
    Wszyscy są zarobienia
    Nawet przy inflacji 50% przez 2,5 roku
    Hahaha
  • Re: Cyrk w warzywniaku Autor: ~Wilczatko [46.204.8.*]
    Na piśmie Andrzej to dostałeś orzeczenie o niepełnosprawności umysłowej i żółtą kartę.
  • Re: Cyrk w warzywniaku Autor: ~DarusUK [148.252.157.*]
    A pamiętasz jak były obroty po kilka tysięcy zł albo wcale za sesję?

Zapamiętaj ograniczony człowieczku że to że dzisiaj nie ma obrotów nie znaczy że jutro ich też nie będzie.

Kupuje się wg perspektyw, rozwoju i poprawy wyników spółki. Nic innego nie ma większego znaczenia. Zapamiętaj.
[x]
NWAI 0,00% 23,50 2025-11-13 16:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.