• Night Slashers!!! Autor: ~Ng [5.173.111.*]
    https://x.com/foreverentert/status/1754490277706797420?s=46&t=CFzMM0vgpOw0Tg9Rsqu6YQ
  • Re: Night Slashers!!! Autor: ~Kat [77.65.106.*]
    Uważam że ta gra da największą kasę forkowi
  • Re: Night Slashers!!! Autor: ~nienajnowszy [178.16.102.*]
    grzeja temat tej gry do po**ygu, chyba od roku
    a teraz ty sie urywasz, jak bys to pierwszy raz widział ;(
  • Re: Night Slashers!!! Autor: ~ma [109.196.156.*]
    A gdzie jest komunikat espi? No to już przegięcie. Mamy grę, która wychodzi na wszystkie platformy a tu cisza tylko na twiterze info hahha Abstrahując od potencjału sprzedaży tak jak ktoś wyżej napisał - popieram, że gra sprzeda się najlepiej z wszystkich albo porównywalnie do THOTD. Idealna gra na konsole ;)

• Re: Night Slashers!!! Autor: ~Rob [185.53.145.*]
    Raz ze gra jest promowana dopiero od 3 miesiecy. i BARDZO DOBRZE ze pokazuja ja do porzygu. Swiadomość graczy przynajmniej bedzie miała ją wyryte. I w ten sposób jak zobacza ze jest to ją kupią.
    Wszystkie platformy? ZAJEB*SCIE! To są wkońcu konkretne plany wydawnicze. Bez bawienia się w ekskluziwy czy cisze informacyjne.

I tak - wystarczy spojrzec jak sprzedały się żółwie czy SOR. Ta gra ma duży potencjał. I na pewno mniejsze koszta jak np FM1 i 2
  • Re: Night Slashers!!! Autor: ~ma [109.196.156.*]
    Dokładnie. Trzeba dodać jeszcze jedno, patrząc jakie jest zainteresowanie slaszerami to wg mnie jest DUŻO lepiej niż z THOTD i FM XD obserwuje ilości łapek przekazujących, czy wyświetleń i jest bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że tryb graficzny będzie również odzwierciedlał oryginał (jako opcja) bo jest to BARDZO pożądane. Jeśli nie to trudno. Będzie dobrze. Czekamy na premierę ;)
  • Re: Night Slashers!!! Autor: ~Alek [89.74.31.*]
    Ma myślałem, że już masz trzeźwe spojrzenie na spółkę, a tutaj porównanie night slasher do hotd :) Znowu chcecie pompować balonik z którego ucieknie powietrze po pierwszych rankingach sprzedażowych. Wystarczy porównać ilość komentarzy i wyświetlań pod trailerami z oby gier i widać co z ego NS będzie :)
  • Re: Night Slashers!!! Autor: ~ma [91.224.144.*]
    Pozwolisz, że zostanę przy swoim zdaniu. Zweryfikujemy już wkrótce :)
  • Re: Night Slashers!!! Autor: ~Alek [89.74.31.*]
    Myślę, że weryfikacja będzie szybka. Akurat tutaj stawiam na wydanie w q1.
  • Re: Night Slashers!!! Autor: ~Rob [185.53.145.*]
    Ale czym był tak naprawde HOD czy Panzer? Przeciez te gry są małe, szynowe i ze słabą grafiką. A sprzedały się naprawdę dobrze jak na produkcje którymi były. Nie zakłąmujmy rzeczywistości - ani to dobre gry ani to FAJNE gry.

Rynek się zmienił, ale życzę NS zeby zrobił to co zrobiły te 2 gry wcześniej.
  • Re: Night Slashers!!! Autor: ~Edek [185.237.28.*]
    Dnia 2024-02-05 o godz. 17:47 ~Rob napisał(a):
    > Ale czym był tak naprawde HOD czy Panzer? Przeciez te gry są małe, szynowe i ze słabą grafiką. A sprzedały się naprawdę dobrze jak na produkcje którymi były. Nie zakłąmujmy rzeczywistości - ani to dobre gry ani to FAJNE gry.
    >
    > Rynek się zmienił, ale życzę NS zeby zrobił to co zrobiły te 2 gry wcześniej.

Każdy lubi coś innego, a 90% graczy nie lubi za bardzo męczyć mózgu.
    Więc może uda się zarobić więcej niż zwykle.

Mnie cały czas intrygują Chiny i cała ta cisza.
[x]
FOREVEREN -1,70% 2,89 2025-09-26 16:43:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.