A gdzie jest komunikat espi? No to już przegięcie. Mamy grę, która wychodzi na wszystkie platformy a tu cisza tylko na twiterze info hahha Abstrahując od potencjału sprzedaży tak jak ktoś wyżej napisał - popieram, że gra sprzeda się najlepiej z wszystkich albo porównywalnie do THOTD. Idealna gra na konsole ;)
Raz ze gra jest promowana dopiero od 3 miesiecy. i BARDZO DOBRZE ze pokazuja ja do porzygu. Swiadomość graczy przynajmniej bedzie miała ją wyryte. I w ten sposób jak zobacza ze jest to ją kupią. Wszystkie platformy? ZAJEB*SCIE! To są wkońcu konkretne plany wydawnicze. Bez bawienia się w ekskluziwy czy cisze informacyjne.
I tak - wystarczy spojrzec jak sprzedały się żółwie czy SOR. Ta gra ma duży potencjał. I na pewno mniejsze koszta jak np FM1 i 2
Dokładnie. Trzeba dodać jeszcze jedno, patrząc jakie jest zainteresowanie slaszerami to wg mnie jest DUŻO lepiej niż z THOTD i FM XD obserwuje ilości łapek przekazujących, czy wyświetleń i jest bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że tryb graficzny będzie również odzwierciedlał oryginał (jako opcja) bo jest to BARDZO pożądane. Jeśli nie to trudno. Będzie dobrze. Czekamy na premierę ;)
Ma myślałem, że już masz trzeźwe spojrzenie na spółkę, a tutaj porównanie night slasher do hotd :) Znowu chcecie pompować balonik z którego ucieknie powietrze po pierwszych rankingach sprzedażowych. Wystarczy porównać ilość komentarzy i wyświetlań pod trailerami z oby gier i widać co z ego NS będzie :)
Ale czym był tak naprawde HOD czy Panzer? Przeciez te gry są małe, szynowe i ze słabą grafiką. A sprzedały się naprawdę dobrze jak na produkcje którymi były. Nie zakłąmujmy rzeczywistości - ani to dobre gry ani to FAJNE gry.
Rynek się zmienił, ale życzę NS zeby zrobił to co zrobiły te 2 gry wcześniej.
Dnia 2024-02-05 o godz. 17:47 ~Rob napisał(a): > Ale czym był tak naprawde HOD czy Panzer? Przeciez te gry są małe, szynowe i ze słabą grafiką. A sprzedały się naprawdę dobrze jak na produkcje którymi były. Nie zakłąmujmy rzeczywistości - ani to dobre gry ani to FAJNE gry. > > Rynek się zmienił, ale życzę NS zeby zrobił to co zrobiły te 2 gry wcześniej.
Każdy lubi coś innego, a 90% graczy nie lubi za bardzo męczyć mózgu. Więc może uda się zarobić więcej niż zwykle.