tyle razy już zarobiłem na dobrych rozdaniach, że jak kilka razy stracę to nic się nie stanie :)) - na tym polega gra a i przy okazji Tobie i kilku innym daję szansę sobie pomądrkować troszkę na ten temat . . .
ps. to nie Ty tutaj często pisałeś, że strata niezrealizowana to nie jest strata ?
Czy mogla pojawic sie innego typu odpowiedz ?
Przeciez zarobil nie tylko Black, ale rowniez nasladowcy…
Tak czy inaczej, dla nowych tu osob przestroga.
Uwazajcie na wszystkie posty niezwiazane z PKPC. Sa po to, zebyscie przestali wierzyc w te spolke i zeby odciagnac Wasza uwage stad wlasnie.
Ty lubisz się bawić takimi rzeczami : miesiąc temu zarobiłem tutaj na ATS +170% i teraz za 1/2 tego zysku znowu odkupiłem ATS i jeżeli teraz tracę 100% to chyba nadal moja przygoda na ATS jest sukcesem . . . Dobrze to liczę ?
Dnia 2024-02-05 o godz. 12:44 ~black944 napisał(a): > Ty lubisz się bawić takimi rzeczami : > miesiąc temu zarobiłem tutaj na ATS +170% i teraz za 1/2 tego zysku znowu odkupiłem ATS > i jeżeli teraz tracę 100% to chyba nadal moja przygoda na ATS jest sukcesem . . . > Dobrze to liczę ? > > Pozdrawiam ====================================
ale przecież używałem do tego tylko kasę już zarobioną wcześniej właśnie tam i to jeszcze nie w całości . . . ps. nie wiem jak Ty to wszystko liczysz po swojemu :))
Rzeczywiście to jest intrygujące, jak bardzo przeżywasz sytuację na JSW. Może tak naprawdę to ty się powiesiłeś tam po 67 i cały czas dyndasz tam w bólu?
Mikolaj, moj Ojciec ma zaburzenie narcystyczne na tyle poważne że nieuleczalne . :(
Żyłem 17 lat z takim czlowiekiem, wiem co to znaczy. Nikomu tego nie życzę jak najdalej od takich ludzi z wygorowanym Ego.
Do takich nic nie dociera, szczegolnie jak wytykasz mu jego bledy. To go tylko rozdraznia i zamyka sie jeszcze bardziej na zmiany.
Tylko terapia u profesjonalisty moze pomoc, ktory nie wykonczy sie przy takim typie.
Mikolaj jezeli Twoje wpisy maja spowodowac nerwowosc u typa to trafiles w 10. Z tym ze typ i tak dalej bedzie zyl latami w swoim swiecie bez refleksji.
Co ciekawe ze narcyz caly czas gra, umie manipulowac ludzmi, faktami. Nie obchodzi go jego otoczenie , niszczy wszystko co go otacza i ma inne zdanie niz on sam.
Teraz pomysl czy jest sens dyskusji z takim typem?
Jezeli to ma byc jakas forma relaksu dla ciebie to, ok. :)
U narcyza nie istnieje taka cecha jak szczerość. :) Człowiek uczy się na błędach, swoich lub innych ludzi. Ty się niczego dobrego nie nauczysz, przeciez nie popełniasz błedów. :)
Przecież pisałem wielokrotnie, że często kupowałem za wcześnie i potem też często sprzedawałem za wcześnie, nieprawdaż ? ps. rozumiem cierpienie przez które przeszedłeś, ale nie przenoś tej swojej złości na mnie . . .