Nie chcą brać po 5 to będą się tratować po 10. Czyli jak zwykle kapitał przepłynie do tych którzy byli cierpliwi. Ja nie sprzedaję swoich akcji ze stratą, 15 lat jestem na GPW.
Raport będzie genialny, ci, co nie wiedzą skąd kasa będą podnieceni, po raporcie zakładam co najmniej 25%, przykład Duality, emitują akcje za niecałe 4 mln i kurs rośnie 40%. Tu wpływa 3mln, w tym 1,5 powinno być w raporcie w piątek. To musi urosnąć a w strefieinwestora określą zysk na 500%, ale co najważniejsze, spółka w rocznym będzie miała 1 mln na plusie.
Skąd masz info że całe 300k euro wpłacają na raz? W ostatnim raporcie wspominali, że będzie to płacone w 3 transzach po 100k za każdy kolejny etap. Bawisz się w manipulację aby sztucznie podbić kurs o 2% przed raportem?
Co ciekawe jako data wydania Aztecs na steam podane jest "wkrótce dostępne", a w Rally Mechanic Simulator jest "nie ogłoszono". Czyżby coś się szykowało?
No jak widać o Aztec można się nie martwić, chyba że zepsują grę w trakcie rozbudowy.. te tagi wkrótce dostępne i nie ogłoszono nie mają znaczenia. Będzie jak będzie:p
No i drugie miejsce na głównej stronie steam pod względem oglądających stream. Coraz bardziej widać że to nie był przypadek, że Aztecs miał takie zainteresowanie na next fest
streama możesz włączyć na kilka minut i wyłączyć, a grę byś musiał pobrać, ogarnąć o co w niej chodzi i poświęcić na nią więcej czasu. Plus to że to jest demo, więc wielu osobom się nie chce fatygować dla 1h rozgrywki
@ Aitor. Cześć. Troche żartuję z tym oglądaniem. Generalnie też rzadko grywam w dema i zwykle czekam na pełna wersję, ale demo Azteca mam na dysku. Fajna gra, ale demo rzeczywiście krótkie. Wciąga.
Co do błędów to były jakkes problemy z drogami, ale je juz jakiś czas temu poprawili. Mogliby uchylić troche kotarę i pokazać parę rozwiązań np. system walki.