Spółka była zawieszona, zmienił się główny akcjonariusz, wcześniej była pompka spekulacyjna na dwa złote . Nie wystraszycie nas ujadaniem i straszeniem bo kto ma akcje ten czeka na farmę i skoro przetrwał tyle zawirowań to znaczy że mocno w farmę wierzy.
Od 14 lat na GPW mam zasadę - nie oddaję moich akcji ze stratą. Chcecie, to oddawajcie, wasze pieniądze. Ja czekam na rozpoczęcie budowy farmy i jestem bardzo ciekawy na jakie poziomy poszybuje wtedy kurs spółki. Od początku świadomie kupiłem z myślą o realizacji konkretnego projektu i dlatego tutaj jestem.
Dnia 2024-02-05 o godz. 10:35 ~Spokojny napisał(a): > Od 14 lat na GPW mam zasadę - nie oddaję moich akcji ze stratą. Chcecie, to oddawajcie, wasze pieniądze. Ja czekam na rozpoczęcie budowy farmy i jestem bardzo ciekawy na jakie poziomy poszybuje wtedy kurs spółki. Od początku świadomie kupiłem z myślą o realizacji konkretnego projektu i dlatego tutaj jestem.
Spokojny ja na GPW 35 lat. W BRAS wszedłem po 80 gr pod projekt farmy. Sprzedaż teraz to szaleństwo. Dokupiłem też niedawno 3 razy tyle co miałem. Tak więc już jest nas dwóch zatwardziałych w bojach.
Na GPW jestem od 3 lat, BRAS był jednym z pierwszych moich zakupów po 0,6gr; jak odwiesili uśredniłem do poziomu 0,3gr. Mam sentyment do tej spółki to prawda ale również wierzę, że jednak uda im się osiągnąć sukces także siedzę z Wami do końca ;)
Dnia 2024-02-05 o godz. 12:47 ~Tomasz_Zimoch napisał(a): > Na GPW jestem od 3 lat, BRAS był jednym z pierwszych moich zakupów po 0,6gr; jak odwiesili uśredniłem do poziomu 0,3gr. Mam sentyment do tej spółki to prawda ale również wierzę, że jednak uda im się osiągnąć sukces także siedzę z Wami do końca ;) >
Czyli zakupów dokonałeś 4 lata temu. Dlaczego nie sprzedałeś jak kosztował 1 zł?
Bo nie taki miałem plan a to że później spadło i zawiesili to skąd miałem wiedzieć, zwróć uwagę na to co napisałem kiedy wszedłem na giełdę i który to był mój zakup na niej to powinieneś co nieco więcej zrozumieć dlaczego....
Uwazam, ze luty 2024 to najgorszy moment na pozbywanie się tych akcji. Dzieli nas chwila od decyzji o budowie farmy. Będzie decyzja, to zacznie się obrót na tym walorze i pojawi się popyt. Jak nie sprzedałeś wcześniej, to siedź i czekaj na dalszy rozwój wydarzeń.
... dołączę jako nr 4... ... na GPW - około 10 lat... ... na BSA... około lat 5... ... posiadam malutki pakiecik - i czekam :-))))))) . Cierpliwość podobno popłaca :-)))))