• Szarik w pigułce. Autor: ~Inwestor [5.172.255.*]
    https://aleo.com/pl/firma/szar-s-a-czestochowa
  • Re: Szarik w pigułce. Autor: ~szeryf [89.64.53.*]
    Kto ma czas zbiera. Wykorbi 100% szybciej niż nam się wydaje...
  • Re: Szarik w pigułce. Autor: ~Inwestor [5.172.255.*]
    • Głównym źródłem przychodów Spółki jest antracyt, który jest surowcem o parametrach wyjątkowo korzystnych w procesach metalurgicznych ze względu na wysoką zawartośd węgla, niską zawartośd części lotnych i siarki. Przy zastosowaniu odpowiednich urządzeo produkcyjnych i procesów technologicznych można z niego przygotowad odpowiednie wyroby, które mają szerokie zastosowanie nie tylko w procesie wytapiania stali, ale również w odlewnictwie, w przemysłach: wapienniczym, cukrowniczym, chemicznym oraz w energetyce grzewczej.
    • Głównym źródłem przychodów Spółki jest antracyt, który jest surowcem o parametrach wyjątkowo korzystnych w procesach metalurgicznych ze względu na wysoką zawartośd węgla, niską zawartośd części lotnych i siarki. Przy zastosowaniu odpowiednich urządzeo produkcyjnych i procesów technologicznych można z niego przygotowad odpowiednie wyroby, które mają szerokie zastosowanie nie tylko w procesie wytapiania stali, ale również w odlewnictwie, w przemysłach: wapienniczym, cukrowniczym, chemicznym oraz w energetyce grzewczej.
    Głównym źródłem przychodów Spółki jest antracyt, który jest surowcem o parametrach wyjątkowo korzystnych w procesach metalurgicznych ze względu na wysoką zawartośd węgla, niską zawartośd części lotnych i siarki. Przy zastosowaniu odpowiednich urządzeo produkcyjnych i procesów technologicznych można z niego przygotowad odpowiednie wyroby, które mają szerokie zastosowanie nie tylko w procesie wytapiania stali, ale również w odlewnictwie, w przemysłach: wapienniczym, cukrowniczym, chemicznym oraz w energetyce grzewczej.
[x]
SZAR -1,50% 0,10 2025-10-22 15:59:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.