• AKUMULACJA Autor: ~II [185.231.12.*]
    To co sie teraz dzieje to tylko i wyłacznie zbieranie papiera czyli tak zwana akumulacja.Nie słuchajcie idi.otów co pisza o dystrybucji i miliardach akcji.Żeby robic dystrybucje trzeba miec papier podnieisony na wysokie poziomy i dopiero wyrzucac a tu tego nie ma-NIE MA!! TERAZ JEST AKUMULACJA !!!
  • Re: AKUMULACJA Autor: ~Lisu [38.64.138.*]
    A może jednak dystrybucja ? Bo już się w tym wszystkim pogubiłem.
  • Re: AKUMULACJA Autor: ~Stary [80.85.154.*]
    Akumulacja jest na hemp i canabis .Brać kupować nie żyłować .Z Labokaną bym uważał bo podbili ,ale tam fundamentów nie ma i nic nie robią.
  • Re: AKUMULACJA Autor: ~LaboHemp [37.225.50.*]
    Właśnie jakbyś dobrze popatrzył to Labocana masz bardzo małą ilość akcji i CWK. 1 wartość księgowa . A na Hemp już jest balon CWK 10 !!! Także tam już jest wydmucha zrobiona pod dystrybucję Gdzie w ogóle nic nie zarabia i ma bardzo dużo akcji 72 miliony z czego ff 92%.. radzę uważać bo tam będzie dystrybucja.
    Hemp...

https://stooq.pl/q/g/?s=hmp
  • Re: AKUMULACJA Autor: ~TakaNiestetyPrawda [5.188.6.*]
    Coś wam się pomyliło. To nie to forum.Idźcie tam na tamte fora NAGANIAĆ jak już sprzedaliście i macie nowe mażenia o milionach. Powodzenia życzę.
    A czy ty widzisz żebym ja tutaj na cokolwiek na coś naganiał ? Ja tylko pokazuję na co należy uważać jaka jest rzeczywistość.
    A o Cannabis To już lepiej nie mówić.. info pod dystrybucja Bo długo się zbierało i się kisiło.. C/wk 17.. Ale spekulacyjnie zawsze można pograć
[x]
CAPITEA 22,27% 0,84 2026-03-30 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.