Klasyczna zagrywka dużego akcjonariusza, który potrzebuje obrotów, żeby wyjść z inwestycji, takie rzeczy dzieją się też na innych spółkach, zakładam że od poniedziałku zacznie się powolne opadanie kursu. Ci co kupowali w piątek niemal na pewno zostali ubrali w ten papier
Pietrek zapewniam cię że poniedziałek bedzie twoim kolejnym dniem tortur. W czwartek tez pisałeś że mamy ubieranie i w piątek zjazd. W piętek aniu razu się tu nie odezwałeś. Biedny ricardo robił co może ale kurs i tak zakończył na ładnym plusie. Wiem że masz weekend zmarnowany. Przyszły tydzień cię dobije. Wczorajsze obroty 1 200 000 wskazują ze ktoś wiekszy zbiera akcje już po prawej od leszczy którzy myslą że wiecej nie bedzie. Dodam ze 1 200 000 to łączna ilość z poprzednich 27 sesji
W poniedziałek będzie ogromny minus, a ty przywołana do tablicy będziesz podbijać watki o mnie zamiast odpowiadać na pytania. To było przerabiane tutaj setki razy. W poniedziałek ogromny minus, a forum bedzie pełne wątków o mnie. :)
Dlaczego udzielacie się karaluchy tylko w takich wątkach, a w tych z pytaniami o Steam i gry omijacie szerokim łukiem? Tylkp tutaj możecie udawać, że jest względnie ok i tylko tym gracie. Najpierw niech Leszczyńscy przeprosza za okradanie i okłamywanie inwestorów od 2020.
Nie napisałem nic obraźliwego. Zadałem Ci kulturalne pytanie. Oczekuje tego samego w zamian. Wyrażasz opinie w sposób bardzo stanowczy i zdecydowany. Czy przeprosisz jeśli mylisz się co do poniedziałku?
Dlaczego komentujecie tylko w watkach, w których mozecie cos ugrać niskim kosztem? Dlaczego nie odnosicie sie do pytan i komentarzy dotyczacych braku gier czy usunięcia ze Steam. Dlaczego żaden z kilku was (bo jest was 3 osoby zmienijace non stop nicki/imiona) nie odpisze w merytorycznym wątku? To oczywiste dlaczego tego nie zrobicie I INWESTORZY TEŻ WIRDZA DLACZEGO tego nie robicie i dlatego jesteście na dnie giełdy i dlatego jesteście nieudacznikami.
Nie wiem jacy Wy. Ja grzecznie i ładnie zapytałem czy przeprosisz jeśli się mylisz i w poniedziałek jednak nie będzie wodospadu. Chodzi mi o sposób prowadzenia rozmowy na forum. Przeprosisz, czy nie? Może nie będziesz musiał, ale jeśli się pomylisz, a ludzie czytają i sugerują się Twoim wpisem to nie będzie fajne. Zobaczymy w poniedziałek.
"ludzie czytają i sugerują się Twoim wpisem to nie będzie fajne"
Nie mów w imieniu ludzi, nie masz do tego ani prawa, ani kompetencji. Jedyna opinie na temat sentymentu ludzi/inwestorów każdy może wyrobić sledząc notowania od debiutu w 2020 roku. Pytam też ponownie. Dlaczego tacy jak ty/wy, nigdy nie zabieracie głosu w merytorycznych wątkach na temat odpisów, wyrzucenia ze stram, braku gier, etc.? Udzielacie się jedynie w wątkach, w których możecie coś ugrać na jakiejs bzdurze jak to co probujesz tutaj poddawać narracji. Chcesz pisać "PiOtR nIE mIaŁ rAcJi WidZiCiE??!?!" w poniedziałek (może celowo podbijecie kurs w tym celu), bo tylko tak mozecie probowac dyskredytowac krytyków tej "spółki", tylko na takim fluffie i niczym konkretnym, bo przecież dobrze wiexie, ze gier brak, pieniedzy brak, dostępu do steam brak. To jest OCZYWISTE dla każdego zaglądajacego na to forum. Jeżeli ueazasz inaczej, to jeszcze raz odsyłam cie do wykresu od samego poczatku. On pokazuje wyraznie, jaka opinie maja o was inwestorzy.
Kacper grzecznie pyta czy przeprosisz. Trudne pytanie? Masz jaja czy tylko ci aie wydaje ze jestes facetem i odwagi by klarownie odpowiedziec brakuje? Smialo czekamy. Prawda Kacper?
Teksty o tym, że "gruby zbiera", pojawiają się tu od wielu, wielu miesięcy. A w rzeczywistości kolejne naiwniaki z ulicy są ubierane w śmieciowy papier toaletowy. Po każdej podbitce jest zjazd do bazy.
Papier cały dzień był na zielono i finalnie skończył na plusie czyli popyt większy .
Czy się mylę?
Jakby była podaż większa i to jak twierdzisz dwa razy to mielibyśmy co najmniej -10.
Ps.
Zaczyna się nagon przed otwarciem jutrzejszym:)
Nie dać im, po dychu też kupią