Gdyby Twoje wyliczenie było trafne, a szacownie kosztów z uwzględnieniem pensji dla pracowników około 15 mln roczne ( myślę że kwota jest z zapasem ) to wartość akcji powinna wynosić zaraz po otwarciu 1500-2000zl jeżeli dodamy kolejne plany rozwoju firmy i traktujemy firmę jako lidera w branży z najlepszą technologią na świecie ( a to jest niekwestionowane ) to wartość firmy w perspektywie planów na najbliższe lata powinna być jeszcze wielokrotnie zdublowana . Pamiętajmy że jako jedyny producent ma białko czyste bez antybiotyku, a dostęp do „ mięsa „ tradycyjnego będzie coraz bardziej ograniczony i kosztowny, połączony z emisją CO2.
Dodatkowo sprzedaż nawozu do rolnictwa z odpadu który już do niczego się nie nadaje daje zyski pewnie około 1500 zł od tony..
Mając kilkadziesiąt patentów , największe doświadczenie i technologię, zaplecze naukowe co jest najcenniejsze i dopiero raczkowanie branży na Świecie, a do tego ciągłe ograniczenia produkcji mięsa ( białka itp ) to za kilka lat firma przy dobrym zarządzaniu może być jak Amazon lub Mc’ donalds .. czego sobie i twórcy pomysłu życzę. A akcje to pamietajmy ze to początek i DOPIERO wszystko przed nami ..
w mojej ocenie kwota czterocyfrowa jest możliwa jeszcze w tym roku .
Pamiętajcie że będą stawiać kolejne fabryki i każdą lepszą od obecnej.
Mam te akcje więc kibicuję formie. Chciałbym tylko studzić entuzjazm. Niech odpalą pierwszą fabrykę co nie jest proste. Realnie na 100% zacznie to działać w 2025. Oby od początku roku2025 wszystko działało jak należy. Dopiero wtedy można myśleć o kolejnych zakładach i tu bez emisji się nie odbędzie.