• Spójrzcie tylko na... Autor: ~Od_2020_na_pokładzi [46.134.136.*]
    stronę Steam DDS 2 - jeżeli podobnie będzie wyglądał DDS Narcos to ja już się cieszę! W Spółce w końcu są pracownicy którzy robią grę - przy NCM było zewnętrzne studio i prezesi bez wizji i kompetencji. Aktualnie mamy trzeciego Prezesa (wygląda na to że ten zna się na rzeczy) i trzeci projekt tej Spółki - a jak to mówią "Do trzech razy sztuka"! Może myślę trochę życzeniowo, ale kurna to się nie może nie udać!
  • Re: Spójrzcie tylko na... Autor: ~Maklerrrr [31.61.189.*]
    Mam podobne przemyślenia odnośnie obecnej sytuacji na TGS.
    Movie Games nawiązując współpracę z Netflixem, nie może sobie pozwolić na wtopę!
    Jest to ich pierwszy projekt (z tego co możemy znaleźć w necie pewnie nie ostatni, pod warunkiem że będzie "dowieziony"
    Movie Games zlecając nam (TGS) projekt NARCOS, musi posiadać wiedzę że w spółce jest wszystko w porządku.
    W strukturach Movie Games jest wiele innych spółek(córek), a to my dostaliśmy NARCOSA.
    Przypadek?
    Nie sądzę, stawka jest zbyt wysoka, muszą w Nas mocno wierzyć:)
    To co Wojtek, do trzech razy sztuka?
    Co, nam się nie uda :)
    Będzie bardzo dobrze, a kiedy?
    Miejmy nadzieję że, nie za kolejne 3 lata :)
  • Re: Spójrzcie tylko na... Autor: ~Iksde [31.60.126.*]
    Ej, ale jaka współpraca z Netflixem? Bo to, że Narcos nawiązuje do Netflixa to nie znaczy, że jest na licencji, no chyba, że masz lepsze info to podziel się źródłem
  • Re: Spójrzcie tylko na... Autor: ~Maklerrrr [31.61.189.*]
    Mały błąd z mojej strony, chodziło o licencję NARCOS nie Netflix.
    8 lutego 2023 - True Games Syndicate S.A. ma przyjemność poinformować o podpisaniu warunkowej umowy z Movie Games na realizację pierwszego oficjalnego płatnego dodatku do bestsellerowej gry Drug Dealer Simulator. DLC powstanie na licencji popularnego serialu Narcos wyprodukowanego przez Gaumont Television.
  • Re: Spójrzcie tylko na... Autor: ~Kroledward1 [91.240.139.*]
    Będzie już tylko lepiej.
  • Re: Spójrzcie tylko na... Autor: ~Stodoła [87.101.34.*]
    To nie jest współpraca z Netflixem tylko z Goumontem. Reszta generalnie się zgadza
[x]
TRUEGS -0,31% 0,32 2025-10-10 11:51:27
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.