stronę Steam DDS 2 - jeżeli podobnie będzie wyglądał DDS Narcos to ja już się cieszę! W Spółce w końcu są pracownicy którzy robią grę - przy NCM było zewnętrzne studio i prezesi bez wizji i kompetencji. Aktualnie mamy trzeciego Prezesa (wygląda na to że ten zna się na rzeczy) i trzeci projekt tej Spółki - a jak to mówią "Do trzech razy sztuka"! Może myślę trochę życzeniowo, ale kurna to się nie może nie udać!
Mam podobne przemyślenia odnośnie obecnej sytuacji na TGS.
Movie Games nawiązując współpracę z Netflixem, nie może sobie pozwolić na wtopę!
Jest to ich pierwszy projekt (z tego co możemy znaleźć w necie pewnie nie ostatni, pod warunkiem że będzie "dowieziony"
Movie Games zlecając nam (TGS) projekt NARCOS, musi posiadać wiedzę że w spółce jest wszystko w porządku.
W strukturach Movie Games jest wiele innych spółek(córek), a to my dostaliśmy NARCOSA.
Przypadek?
Nie sądzę, stawka jest zbyt wysoka, muszą w Nas mocno wierzyć:)
To co Wojtek, do trzech razy sztuka?
Co, nam się nie uda :)
Będzie bardzo dobrze, a kiedy?
Miejmy nadzieję że, nie za kolejne 3 lata :)
Ej, ale jaka współpraca z Netflixem? Bo to, że Narcos nawiązuje do Netflixa to nie znaczy, że jest na licencji, no chyba, że masz lepsze info to podziel się źródłem
Mały błąd z mojej strony, chodziło o licencję NARCOS nie Netflix.
8 lutego 2023 - True Games Syndicate S.A. ma przyjemność poinformować o podpisaniu warunkowej umowy z Movie Games na realizację pierwszego oficjalnego płatnego dodatku do bestsellerowej gry Drug Dealer Simulator. DLC powstanie na licencji popularnego serialu Narcos wyprodukowanego przez Gaumont Television.