nie ważne , że jest mocne zadłużenie, sa aktywa i rozszczenie gdyby nie było zadłużenia to akcje kosztowałyby 1000 zł za sztukę jak parenascie lat temu a nie 5 i spółka płaciła 8% dywidendy jest zmienność, płynność emocje i okazja na coś większego Ragnar jest też włascicielem największej spółki od systemów strzeleckich w polsce liderem stał sie Milisystem w 1,5 roku ze skorupki jest liderem z obsługą powiatów i AZS za 17 mln Ragnar włascie sciąga z HongKongu technologię za miliardy dolarów porównując branchmarkiem do kolejnej spółki Sunnet Plaza błyszczy od kilkunastu dni co będzie zobaczymy ale pomysły mamy pozdrawiam d-ca zarzadu Ragnar Trade
Taka mała rzecz hak Wy chcecie przejać spolke, ktora blokuja obligi? Ostatnio 40 euro Kemper im proponowal i malo im bylo pisze z glowy ale jest prezentacja w jednym z raportow.
Dnia 2024-02-02 o godz. 17:39 d4rek napisał(a): > Taka mała rzecz hak Wy chcecie przejać spolke, ktora blokuja obligi? Ostatnio 40 euro Kemper im proponowal i malo im bylo pisze z glowy ale jest prezentacja w jednym z raportow.
Wszystko jasne, ze naganiacz z druzyny zlotej akcje mam tu zanim Ty słyszałeś o jakies Plazie. Oby wywalczyli cos w Rumuni, bo tu slabo to widzę - to moja własna ocena
Ilosć sugerujących dramaty wątków jakie te sieroty produkują od rana tylko mnie utwierdza w przekonaniu że chcą jeszcze leszczyne postraszyć i odbierać tanio akcje. Przedszkole
No pleciesz uparcie bzdury jak reszta nagonów na tanie akcje. Kilku wystraszycie a potem bedziecie wielkie ynwestory jak zarobicie na tych samych akcjach. Obys dostał prochnice na bezludnej wyspie
Bardzo dobrze że właściciele merytorycznie udzielają się na temat swoich spółek portfelowych. Plaża to bardzo duża firma która posiada aktywa w wielu krajach Europy, zastanawiam się czy centra handlowe PLAZA to ich własność? Rzeczywiście jeśli chodzi o inne Państwa spolki portfelowe to robią wrażenie pod kątem rozwoju organicznego, za to duży plus dla was