• Netia kto nastepny? Autor: ~netmen [89.229.215.*]
    OFE TFI czy MNI ? heh
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~adek [83.4.60.*]
    dialog,
    solorz,
    D Telecom
    Mni
    tpsa

ect...ujawni sie na walnym 4 kwietnia to bedzie wtedy rakieta...do tego czasu 4 zeta zlamie ...powinien?
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~j.w. fakt [83.8.55.*]
    dzisaij na TKO pkc 500k akcji i zrobiło się 4.88 zeta...?przez chwilę...BĘDZIE WEZWANIE?
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~Domino [217.168.133.*]
    jak czytam takie teksty to mi sie poczatek bessy 2007 przypomina ....
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~re [83.8.55.*]
    a co ma wspólnego 2007 z 2009 rokiem?
    paier idzie na 4 zeta bez bólu czy go masz ,czy sprzedałeś za szybko jak wiekszość baranów?...czy może chcesz taniej kupić?twoja brocha!(:
    do 4 kwietnia 4 zeta!
    ano to ze okrzyki typu "up up up"
    dla mnie oznaczaja ze przylaczyli sie juz wszyscy co maja sie przylaczyc,
    nie wiem co z tym 4 kwietnia sie uparles,
    ale nazywanie innych baranami bo nie trzymaja akcji tych co Ty jest conajmniej dziwne,
    na kim wiec chcialbys zarabiac ?
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~net [83.144.119.*]
    Niestety TKO przed otwarciem sesji nie ma najmniejszego znaczenia. Równie dobrze mogło zrobić się 1 gr.
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~re [83.8.55.*]
    ale ozna cza to w jednym i w drugim przypadku ze ktoś bada głębokośc swojej oferty,swoich potrzeb...a te pokazały na 4,88 zeta!!!!!!!!!!
    co do waszych watpliwosci co do neti to rozumiem jak to jest być wydymanym z papiera bo dawno temu tez to przerabiałem!(?)pozdro
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~net [83.144.119.*]
    Człowieku, wcale nie musi badać żadnej "głębokości" to równie dobrze może być zabawa, żart, straszak itp.
    Dla Twojej informacji - nie zostałem wydymany z papiera, bardzo bym chciał widzieć Netię po takiej cenie, bo posiadam trochę akcji tej spółki, ale stary... To jest giełda i trzeba tutaj patrzeć na wszystko racjonalnie, bo w przeciwnym wypadku łatwo o poniesienie straty. Zatem uspokój się w tej chwili, weź głęboki oddech i spójrz na to chłodniejszym okiem.
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~boniu [83.4.241.*]
    coś mi się widzi po dzisiejszych notowaniach, że odbija od 3,13 w dół i nastroje co niektórych "posiadaczy" wskazują, że Netia wbrew oczekiwaniom tych zaklinaczy deszczu (posiadających po 250 akcji) zwali się w dół, chociażbym chciał żeby nie, bo sam mam ich spory pakiet. Pomyśleć tylko, że jak takie patał.chy jak oni ją mają to kto od nich mógłby ją kupić? Chyba trzeba zastanowić się nad skróceniem pozycji i niższym odkupie od tych patał.chów... Jak im trochę ochłoną głowy to może głupot pisać nie będą....
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~121314 [84.38.91.*]
    niezły syf.....
    dokladnie to samo mialem na mysli powyzej ...
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~jack [77.253.160.*]
    :) Tak , tak - skracajcie pozycje !!! Natychmiast ...

KTOSIE - tylko na to czekają .... :)

Czy nie widzicie jak papier wysysany jest z rynku ?

Ale robta co chceta, bole pozniej płaczu nie nie było...czemu jeden z drugim dał się odleszczyć ...!!.
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~boni [83.4.241.*]
    Domino masz rację i wiesz co? ten typ sam jest b.ran i dlatego dla zmyłki tak nazywa innych....a to zaklinanie to aż drażni. Ostatnio na forum BZ-WBK czytałem zdołowane komentarze, że to syf itd. itp., że wychodzą z tego papieru i od razu kupiłem. Miło byłem zaskoczony jak następnego dnia odbił w górę:-) Obawiam się, że teraz Netia odbije dzięki takim, ale w dół, niezła kiszka zaczyna się robić. Może być tak że któryś fund podrasował cenę i teraz wywala papier...
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~121314 [84.38.91.*]
    Bez paniki...... Ja nie sprzedałem a nawet dokupiłem dziasiaj....

Kurs sterowany przez grubszych, beda chciali dobrac to beda dołowac kurs...
    Jestem 2gi raz na Netii i napewno ostatni, nie podoba mi sie...
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~re [83.27.138.*]
    jak czytam frustratów ze im nie rośnie...?to niech sie mleczka zgopsem brany napiją...hahahahah to im urośnie ale pyta...
    wywalać jedniodniowi wyrywacze...hahhahahaha...a my tniemy na 3,25....3.78....apotem echo za wami brany..
    tak kupuje grubas i jeszcze ze dwie takie sesje i pójdzie info ...do 4 kwietnia albo skupi albo wezwie...?..w zalwzności na co brany wyleszczone mu pozwolą?....ja wiem palec swierzbi bo inne rosną...hahahahahaha
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~HorNet [77.253.223.*]
    Ludzie !!!! Spadło o 2 gr. od piatkowego zamknięcia a juz jest kupa malkontantów. Sprzedajcie i kupcie np. Hutmena. Po co kupować i narzekać. Netia nie vbedzie rosła po 30% ale na koniec sesji bedzie plus.
    pewnie ze tak j.w.....tu jest skup od zniechęconego barana ...a na koniec przed 4 kwietnia dobiją pacanów wezwaniem jak ni skupią i po temacie.....dziasiaj novator zajebiści załuje ze oddał...finansowi nie oddadadzą mni np.za 3 zeta....no to skupuje..!
    dodatkowo może sie pojawić b.dobry zysk w maju ponownie za kwartał i 5 zeta to będzie kwestia tygodni i cierpliwości!
    nie wczuwaj się tak bo ci żyłka pójdzie, a mknąć to uważaj czy będziesz na 2,78... Ludzie nikt tu nie jest jednodniowcem ale wkurczają takie brany co onanizują się non-stop...Troszkę więcej spokoju i rozwagi!!!
    sam jesteś baran
    mamy uderzenie trójki na japońskich ...powinno być na plusie...nikt nie oddaje...
    a 2,78 to jak sie nic nie rozstrzygnie na walnym...czyt.nie bedzie wezwania,nie będzie skupu ,nie będzie branżowego,nie bedzie wyników a do tego brak totalny zainteresowania spółką....hahahahahaha
    tam już finansowi dobrze kombinują!(:
    ps.a goldman też
    Bran to cię spłodził i dlatego tak wypisujesz i obrażasz!!! Chłopie kilka osób ci tylko pisze żebyś się tak nie podniecał, bo aż przykro patrzeć...Ja wchodziłem na netię wtedy, kiedy ty pewnie jeszcze zjeżdżałeś w dół na innych papierach, więc nie popisuj się swoimi domysłami, bo nie masz czym. Rzucasz poziomy z sufitu, które nie wynikają z niczego. Mam spory pakiet papierów tej spółki, ale w odróżnieniu od ciebie potrafię normalnie się zachowywać i rozsądnie myśleć. Domino przede mną ci już pisał, że zachowanie takich jak ty świadczy o wyczerpywaniu się potencjału wzrostowego tej spółki, ale ty nie rozkminiłeś tej delikatnej aluzji. Zajmuję się tym co robię od początku funkcjonowania tej giełdy, więc takie zachowania jak twoje są mi dobrze znane- sam na samym początku też się podpalałem...nabierzesz trochę doświadczenia to też ci przejdzie, przeżyjesz trochę zjazdów i odjazdów to może trochę wyluzujesz.
    rozkminiłem az za dobrze wasze intencje naganiajace na spadek barany puste w ryj bez papiera..to jedno
    drugie jak sie marudzi o 2.78 w twoim wypadku to sprawa jasna leszczu
    a po trzecie fakty ,teorie prawdopodobieństwa wkurzają gracza z nad sracza ponieważ sa brdzo mozliwe?(:
    a pozatym analogie do 2007 roku ...hahahahahaha potencjał wzrostowy że napisałem o wezwaniu branie ma sie wyczerpać jak ledwo urosło ok.16 % średno od ostatniego czyszczenia leszcza?
    idź sie przespij jak wrócisz to sie zastanów co cię boli ...4 zeta na 4 kwietnia zapamiętaj!?
    wiesz co? ale ty g.upi jesteś aż mi się już nie chce tobie odpisywać. Nikt tu nie nagania i nikt nie powiedział, że nie ma papiera! Naucz się czytać a onanizm to w wc- nie na forum...Mam żal do samego siebie, że na spokojnie napisałem swoje uwagi takiemu ona.iście, bo tobie już mózg z podniecenia to chyba wyparował!!!! Jak masz coś pisać to pisz mądrze, ale oprócz inwektyw i głupot to chyba nie masz nic do powiedzenia, więc lepiej się nie odzywaj. Sądząc po sposobie wypowiedzi to nie masz za dużego doświadczenia na giełdzie i za dużo lat. Swoją drogą ciekawi mnie jak dzisiaj się netia zamknie na tak silnie rosnącym rynku chociaż jak uczą ostatnie miesiące ten papier obecnie idzie swoją drogą.
    nie odpisuj
    a zamknie sie tak jak zwykle(:
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~troll na dobranoc [83.27.138.*]
    nie dać wydymać się z papiera zacisnąć posladki i czekać do walnego zgromadzenia 4 kwietnia...być może na 4 zeta albo lepiej?
    gruby walczy o prawo głosu pewnie spazernił z novatorem za bardzo?...hahahahhaahaha
    ps.a novator żałuje
    http://www.parkiet.com/artykul/26,791128_Novator_sprzedal_Netie__ale____zaluje_.html
    ciekawe jak jutro? znowu czarna szpulka? a po jutrze duża czarna świeca? Faktem jest, że dziś obroty nie były za duże, ale ręce i nogi pobrzybijane gwoździami do biurka i podłogi
  • Re: Netia kto nastepny? Autor: ~levi [89.124.20.*]
    Dobrze zrobiłaby mała korekta w okolice 3,05, siedzi prawie we wstędze Bollingera, a czytajac ten wątek, dochodzę do wniosku, że przydałoby sie troszkę poobskubywać i pozabierać te akcje ze słabych rąk.
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.