Witam wszystkich współbraci z O2O. Chcę poinformować, że w dniu dzisiejszym sprzedałem mój ostatni 1 000 akcji One2One (po cenie 2,31). Jestem przekonany, że dobrze zrobiłem, bo ta spółka (według mojej subiektywnej opinii) nie przyniesie większych pieniędzy inwestorom. Proszę jednak, by osoby czytające ten post, na jego podstawie, nie podejmowały decyzji co do zakupu lub sprzedaży (nie biorę za to odpowiedzialności). Pozdrawiam Romano74
Masz racje, ale... To że nie spada nie oznacza też że rośnie. Pomimo kilku ewentualnych impulsów takich jak teoretyczny buyback to niewiele z tej spółki można wyciągnąć. Fajna działalność podstawowa, ale nietrafione interesy powodują, że zarząd przetracił naszą kasę. Ja w tym siedziać nie chcę.
Rozumiem, tym bardziej, że teraz nawet blue chipy odbijają szybciej niż O2O ;) Życzę Ci trafionych dalszych inwestycji. Ja też się czuję sparzony na O2O, ale za taką cenę - odzwierciedlającą przecież już to co się stało - nie oddam i tyle.
fundusze wchodziły po 10 zł z tego co pamietam, poza tym od dołka w lutym ładnie rośnie, a nie ma z czego spadac bo nie ma obrotu. sam nie mam tam duzo, nie naganiam.