Dnia 2024-02-02 o godz. 16:21 ~Ciekawski napisał(a): > Będzie szło nawet za4 kupić
takie pisanie bzdur że będzie po 4gr to pobozne życzenie, już wcześniej byłem ustawiony na zakupie po 0,065 i mi nic nie wpadło, na szczęscie dzis jest cofka , już byłem nieżle wk... że zostałem na peronie, teraz będę mądrzejszy i juz zaczynam zbieranie, jak spadnie dobiorę, chociaż wątpie żeby było niżej niż 0,068 ale oczywiście możesz czekać na 0,04, każdy ma swoją strategie
Ciekawe czy to była klasyczna Laurenowa podbitka i baza czy może zaczęła się gra pod raport ? Raport powinien być teoretycznie dobry, szkolenia jakoś pchają, zaczęli sprzedawać te swoje polimery, zobaczymy powinny pokazać już jakieś wyniki sprzedaży. Muszą podać jakieś info żeby opchnąć kolejne tony tego papieru toaletowego. Ej a swoją drogą chłopaki, lubicie zarabiać pieniądze na tym papierze toaletowym ?
Zjazdu nie będzie . Drugi dzień mało ale do przodu. Jak nie masz akcji to nie troluj i nie zasmiecaj forum a jak chcesz kupić to kupuj a nie wyj Tyrolu