• Kiedy kasa z warki Autor: ~Sfinks [78.30.99.*]
    Prawdopodobnie skończyli spłacać Warkę z końcem roku,kiedy będzie z tego kasa się pytam ?
  • Re: Kiedy kasa z warki Autor: ~Sfinks [78.30.96.*]
    https://www.money.pl/gielda/wiadomosci/artykul/sfinks-piwiarnia-warka,204,0,2336716.html
  • Re: Kiedy kasa z warki Autor: ~Misiu [31.0.71.*]
    Ja wiem! Wtedy kiedy szejk egipski przyjedzie z sakwa złota, sfinks przejmie wszystkie hotele w Egipcie i zacznie sprzedawac tam dania gotowe. Hahaha.

Wy juz takie brednie tutaj opowiadacie ze to komedia jest!
  • Re: Kiedy kasa z warki Autor: ~Asd [89.64.44.*]
    Produkuj się Jeszce bardozje gościu bez akcji ha ha. Tak warka powinna zostać spłacona w zeszłym roku, jelsi mnie pamięć nie myli w połowie ale brak było info o tym. Zmienili sprawdzania z miesięcznych na kwartale to nie jest przypadek a czemu hmm to już zostawię dla siebie. Fibo 0.786 osiągnięte i wygląda na to, że korekta ABC 3-3-5 zostala domknięte. Wcześniej wyglądalonna to, że mamy do czynienia z trójkątem symetrycznym ale jak to bywa w AT możemy coś zakładać ale mądrzy jestem dopiero po fakcie jak wykres się wyrysuje no oprócz Misia on zawsze to samo. Udanych inwestycji, ja odbierałem przy dołkach zajął danego trójkąta i przy ostatatbim fibo. Akcje zakopane, więcej niż zakładałem ale śpię spokojnie. Dam znać jak będę sprzedawać, powodzenia!
  • Re: Kiedy kasa z warki Autor: ~Jerry [87.116.246.*]
    0.78 fibo nie bylo,dlatego pisalem pol roku temu ze bedzie 0.62,a minimum bylo 0.64 z tego co pamietam,osobiscie juz pozycje zajalem choc moga jeszcze figla zrobic,ale papier sprzedawalem od 1.30 do 1.40 wiec ponizej 0.7 byl juz ten czas
[x]
SFINKS 1,42% 0,43 2026-02-20 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.