~Grobe2024-02-01 17:56IP 49.12.228.*
(...)Dokładnie w ten sposób, umniejszając bądź wręcz zakłamując rzeczywistość robi niejaki Michał Król. Lepiej Jakby zajął się swoim chorym na muskowiscydozę synem.
~Słabyiponiżony odpowiada ~Piotr2024-02-01 12:24IP 82.118.30.*
A czy jest ci znany taki termin mukowiscydoza? to bardzo dramatyczna genetyczna choroba. Przyczyną choroby są mutacje genów, które dziedziczymy. Nikomu nie życzę takich dramatów, ale wiesz dziwię się, że ktoś tym dotknięty może być tak mało empatyczny i podły.
Pamiętamy twoje posty o prezes, twoje obrzydliwe pedofilskie wpisy, szkalowanie dobrego imienia dobrych, prawych i porządnych ludzi. To ci nie ujdzie na sucho! Nie manipuluj, bo nikt nie napisał nic złego o synu, czytam te posty jak tysiące innych ludzi i widzę co jest napisane. Z pewnością ta strona zachowała kulturę i granice w przeciwieństwie do ciebie. Twoich wywodów nie będę zamieszczać są OBRZYDLIWE i zapewne są już w prokuraturze, jak sądzę, wraz z całym materiałem dowodowym. Już ci napisałem nie czyń drugiemu tego co tobie niemiłe! Teraz niestety czeka cię kryminał za to co robisz od kilku lat
To też wkleisz na X? Czy dzieci są winne grzechów rodziców, nie sądzę... masz racje te wpisy co wklejasz i te twoje poniżej są warte pogardy reprezentują patologie
Autor: ~Piotr [89.8.8.*] 2024-01-28 21:25
Ależ ja nie mam sie czego obawiać, bo ja nikomu nie grożę. Wyrażam jedynię troskę i zalecam ostrożność...z troski, serio. Wiesz co jednak najbardziej mnie martwi? Że ktoś dla zatarcia jakichkolwiek śladów, opłaci w escrow grupe poludniowych europejczyków na dark necie, ktorzy moga np. porwać i/lub zgwałcić prezeske. Straszne rzeczy dzieja sie dziś na swiecie. Po prostu pragne, aby Leszczyńscy uważali na siebie. Co w tym złego?
Autor: ~Piotr [89.8.8.*] 2024-01-28 22:24
Nie rozumiem twojego (emocjonalnego) bełkotu Julka. :) Wyraże jedynie ponownie troskę i polecam abys rozglądała się dookoła, zwłaszcza w godzinach wieczornych. Tyle imigrantów dostaje się przez granicę, niektórzy może w konkretnym celu. Zyjemy w niebezpiecznych czasach.
Co? Julia Leszczyńska jest PREZESEM SimFabric skończony imbecylu. Nie atakuje CÓRKI EMILA, a OSOBĘ ODPOWIEDZIALNA ZA PRANIE MILIONÓW NA TYM KRZAKU. Porównujesz moje wpisy O PREZES SIMFABRIC, z wpisami o małoletnim synu osoby z X? Jestes chory.
Mówisz o małoletniej osobie, na którą zbierane są publiczne datki... Nie jest to żadną tajemnicą. Sam to upubliczniasz. Może zajrzyj na swój profil na fb. Poza zbiórkami jest ten obszerny paszkwil na Simfabric. Głośno tam pytasz jak reaguje forum bankier.pl. Tak mocno jesteś zaangażowany, że nawet to medium wykorzystujesz do szerzenia mowy nienawiści. Przestań uprawiać propagandę i robić z siebie cierpiętnika. Za dużo naszkodziłeś dobrym ludziom i wraca do ciebie karma. A grożenie ludziom i kobiecie to już gruby paragraf. Na Marysieńki też przychodziłeś i czaiłeś się na prezeskę strasząc ją? Nic dziwnego że zmienili siedzibę na bardziej bezpieczne miejsce. Tam się nie wbijesz od tak. Jesteś psychiczny i każdy to widzi
Skoro twoje wpisy to tylko atak to jak widzisz wkleiłem ci ich tekst. Podstaw w nim syn MK gdzie trzeba i wklej i napisz pod tym, że to co jest wyżej wklejone jest gorsze od twojego nowego postu. Test 0 - 1. Ponieważ znam twoje metody post już rozesłałeś w branży. Musi być narracja. Przypudrować się tego nie da pewnie zgłosisz do skasowania. Jak ktoś myśli to się zgodzi, że podłe jest jedno i drugie. Wszyscy wiedzą, że jak ktoś jest za coś odpowiedzialny to Emil nawet ty to piszesz.