Od jakiegoś czasu widać zbieranie papieru. Ze względu na małą płynność musi to potrwać. Ale z tego samego powodu wybicie może być potężne. A cena ołowiu cały czas rośnie... Polecam ku uwadze. Sam oczywiście jestem już zapakowany:)
Oby Ci to zapakowanie wyszło na dobre.Jeżeli zabezpieczają się na cenach ołowiu w ten sposób jak opisują to najbliżesze pół roku to będzie bryndza. Nie naciąga się tak ludzi. To inwestycja długoterminowa i to pod warunkiem, że ołów będzie szedł systematycznie do góry a tego chyba nie zagwarantuje nikt
Ja mam kupione gdzieś koło 7,40 więc cykora bynajmniej nie mam. A i kupiłem nie tyle ze względu na wzrost cen surowców ale na to, że OB jest jedną z nielicznych spółek na GPW których działalność można określić jako ekologiczną. A ekologia, moim zdaniem, będzie motorem przyszłej hossy. Dlatego zakup OB traktuję długoterminowo.
Pzdr.
Ja mam kupione po 8 zł, moje przesłanki przy zakupie były podobne jak Twoje, wtedy nie miałem pojęcia o AT. Teraz głównie tym sugeruję się przy zakupie. Mój horyzont na tej spółce jest krótkoterminowy szkoda mi czasu, hosse na branży widzę pod koniec tego roku ze względu na inne problemy, ale obym się mylił trzymam kciuki za fundamentalistów takich jak Ty. Pozdr!