• Organizujemy czat? Autor: pawelpablo [188.114.87.*]
    Jeżeli będzie zainteresowanie, wyślę zapytanie do p. prezesa o możliwość zorganizowania spotkania.
    Wrzucajcie pytania.
  • Re: Organizujemy czat? Autor: ~Janeo [185.13.184.*]
    1. Na jakim etapie są nowo tworzone gry? Przede wszystkim ciekawi mnie gra Oddysey Tactics.
    2. Czy jest szansa organizować akcje promocyjne także w okresie wakacji, na wiosne? Jakie to są koszty? Czy pozwoliłoby to utrzymać i sukcesywnie rozbudowywać grono klientów, czy za dużo zachodu?
  • Re: Organizujemy czat? Autor: ~Ad [45.84.123.*]
    Dlaczego prezes nie zbierze akcji z rynku co wpłynęło by na poprawę zepsutego wizerunku, brak kasy?

Dlaczego co czat pisze różne dyrdymały a potem kurs leci ?

Dlaczego jak była emisja z pp to był taki aktywny i opowiadał cudowne rzeczy a kurs potem nurkował?

Dlaczego lockup nie zrobi ,nie zależy mu na zainteresowaniu akcjami ?

Wizerunek spółki w oczach akcjonariuszy jest bardzo fatalny dlaczego nic z tym nie robi żeby zaufanie wróciło ,wręcz odwrotnie sypie akcjami gdy ludzie byli już zdołowani?

Kto prezesowi uwierzy?
  • Re: Organizujemy czat? Autor: pawelpablo [31.178.221.*]
    1. Kiedy będą ogłoszone terminy publikacji raportów?
    2. Chciałbym się dowiedzieć na jakim etapie są gry z GK ?
    - Co z high moon? Na jakim etapie jest ten projekt? co z wydaniem na steam?
    - Odyssey tactics - czy wiadomo coś więcej o źródle finansowania? czy prace zostały wstrzymane?
    - Jak wygląda kwestia innych projektów ? 
    - Bullets and brains - jak przedstawia się WL na switcha? kiedy możemy spodziewać się wydania?
    - Fueled up - czy podtrzymany jest termin q1 '24?
    3. Co się ogólnie dzieje w GK, jaką spółki mają strategię?
    4. Wycena spółki ciągle jest poniżej nominału - jakie działania planuje zarząd aby poprawić tą sytuację? straty wielu akcjonariuszy, którzy kupowali akcje z PP po 12 gr w stosunku do aktualnej wyceny (około 8 gr) to około 30% - co zarząd ma zamiar z tym zrobić?
    5. Co z akcjami spółki? czy wszystkie zostały już wprowadzone do obrotu, jeżeli nie to jakie są przyczyny?
    6. Co z NGD kiedy można się spodziewać wprowadzenia spółki na giełdę?
    7. Ostatnie umowy wydawnicze - jaki potencjał wg. spółki mają te gry i jakie są przyczyny podpisania umów wydawniczych skoro statystyki na steamdb są lekko mówiąc mało obiecujące?
    8. Czy możliwe jest aby spółka podała szacunkowe wyniki za q4 '23? Z założenia po dwóch akcjach promocyjnych w czwartym kwartale przychody powinny być ponadprzeciętne, a to znacząca informacja dla akcjonariatu.

(Tyle zebrałem na boku i swoje też zawarłem)
    Czy jest sens wchodzić na giełdę z NGD przy tak rozwodnionym sektorze? Ostatnie "debiuty" spółek z sektora były lekko mówiąc nieudane?
  • Re: Organizujemy czat? Autor: ~qwerty [95.181.235.*]
    Ojoj a ja bez oku przeczytalem ze Pawelek orgianizuje czat i pomyskalem, ze bedzie wspilna masturbacja szczesliwych posiadaczy jakze cennego walora
  • Re: Organizujemy czat? Autor: ~aa [5.173.160.*]
    Globalnie na gamedev jest tak zła sytuacja, że żadne chaty nie pomogą.
    Trzeba uzbroić się w cierpliwość i zaczekać rok, dwa lata aż wszystko wróci do normy.
    Duże firmy dalej pracują nad grami, więc jest nadzieja.
    Ja tylko chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć tak jak i inni, bo to, że jest portfolio i coś tam w tym roku do niego wejdzie jeszcze to wiadomo, kwestia co z innymi obszarami, na które np. kasa była zbierana podczas ostatniej emisji z PP. Pytań dużo, odpowiedzi mało, a ty dorzuć jakieś rzeczowe jak masz jakieś ;)
    Oj kolego ty mój, jak ty coś napiszesz czasem to sam się zastanawiam czy śmiać się czy płakać haha
  • Re: Organizujemy czat? Autor: ~Hejterhejtu [5.173.249.*]
    Dobrze by było gdyby po raporcie prezes czat zrobił.
  • Re: Organizujemy czat? Autor: ~kyjo [86.86.58.*]
    Ile gier spółka zamierza wydać w 2024?
    Ile gier jest w produkcji?
    I proszę mi tu nie odpowiadać, jak na ostatnim czacie, że takich informacji nie moze podac. Przecież spółka ma jakieś kontrakty, terminy, zobowiązania. Chyba z grubsza wie co bedzie się dziac w najbliższe przyszłości, ma jakies plany?
  • Re: Organizujemy czat? Autor: ~Hmn [5.173.3.*]
    Te czaty to lanie wody
  • Re: Organizujemy czat? Autor: pawelpablo [188.114.87.*]
    Podbiję wątek żeby się nie zgubił ;)
  • Re: Organizujemy czat? Autor: ~mal [188.47.118.*]
    To kiedy wyślesz pytania?
    Myślę, że jakoś w tym tygodniu skoro pytań już nie przybywa.
  • Re: Organizujemy czat? Autor: ~anonim [89.64.13.*]
    1. miała być super umowa jakaś, co z nią? Czy może to była ściema?
    Dobra zmobilizowałem się i wysłałem pytanie drogą mailową.

Witam, 
    Jako akcjonariusz/sze mam kilka pytań (zebranych na bankierze i nie tylko, część pisownia oryginalna):

Chciałbym zapytać czy jest możliwe zorganizowanie czatu z akcjonariuszami?
    - Chciałbym się dowiedzieć na jakim etapie są gry z GK ?
    - Co z high moon?, rozumiem, że na steam nie wyjdzie ze względu na wykorzystanie AI do tworzenia grafik. Na jakim etapie jest ten projekt?
    - Odyssey tactics - czy wiadomo coś więcej o źródle finansowania? czy prace zostały wstrzymane?
    - Jak wygląda kwestia innych projektów ?
    - Co się ogólnie dzieje w GK, jaką spółki mają strategię?
    - wycena spółki ciągle jest poniżej nominału - jakie działania planuje zarząd aby poprawić tą sytuację? straty wielu akcjonariuszy, którzy kupowali akcje z PP po 12 gr w stosunku do aktualnej wyceny (poniżej 8 gr) to co najmniej 30% - co zarząd ma zamiar z tym zrobić?
    - co z akcjami ? czy wszystkie zostały już wprowadzone do obrotu, jeżeli nie to jakie są przyczyny?
    - Co z NGD kiedy można się spodziewać wprowadzenia spółki na giełdę?
    - Czy jest sens wchodzić na giełdę z NGD przy tak rozwodnionym sektorze? Ostatnie "debiuty" spółek z sektora były lekko mówiąc nieudane?
    - Miała być super umowa jakaś, co z nią? Czy może to była ściema?
    - Na jakim etapie są nowo tworzone gry? Przede wszystkim ciekawi mnie gra Oddysey Tactics.
    - Czy jest szansa organizować akcje promocyjne także w okresie wakacji, na wiosne? Jakie to są koszty? Czy pozwoliłoby to utrzymać i sukcesywnie rozbudowywać grono klientów, czy za dużo zachodu?
    - Dlaczego prezes nie zbierze akcji z rynku co wpłynęło by na poprawę zepsutego wizerunku, brak kasy?
    - Dlaczego co czat pisze różne dyrdymały a potem kurs leci ?
    - Dlaczego jak była emisja z pp to był taki aktywny i opowiadał cudowne rzeczy a kurs potem nurkował?
    - Dlaczego lockup nie zrobi ,nie zależy mu na zainteresowaniu akcjami ?
    - Wizerunek spółki w oczach akcjonariuszy jest bardzo fatalny dlaczego nic z tym nie robi żeby zaufanie wróciło ,wręcz odwrotnie sypie akcjami gdy ludzie byli już zdołowani? Kto prezesowi uwierzy?
    - Ja tylko chciałbym się czegoś więcej dowiedzieć tak jak i inni, bo to, że jest portfolio i coś tam w tym roku do niego wejdzie jeszcze to wiadomo, kwestia co z innymi obszarami, na które np. kasa była zbierana podczas ostatniej emisji z PP. Pytań dużo, odpowiedzi mało.
    - Ile gier spółka zamierza wydać w 2024? Ile gier jest w produkcji? I proszę mi tu nie odpowiadać, jak na ostatnim czacie, że takich informacji nie moze podac. Przecież spółka ma jakieś kontrakty, terminy, zobowiązania. Chyba z grubsza wie co bedzie się dziac w najbliższe przyszłości, ma jakies plany?
    - Czy zarząd w obliczu tak niskiej wyceny spółki zgodzi się na lockup akcji chociaż na pół roku?

Jak coś pominąłem to sorry ale nie czytam już tak namiętnie bankierowego forum.
  • Re: Organizujemy czat? Autor: ~Xxx [188.146.20.*]
    Szacun dla Ciebie !!!
[x]
MUNAR -1,81% 0,38 2026-06-02 15:51:00
2026-06-01
Raport roczny
2026-05-18
Zmiana stanu posiadania.
2026-05-15
Raport kwartalny za I kwartał
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?