• odgrzewany kotlet - farma Autor: ~P24 [89.151.39.*]
    czy ktoś coś wie na temat patentu który złożyli? czy coś więcej poza tym się dzieje w temacie farm? czekają na lepsze warunki czy o co z tym chodzi?
  • Re: odgrzewany kotlet - farma Autor: ~ONA [37.30.0.*]
    ...Pragniemy Panią poinformować iż zgodnie z obowiązującym prawem ochrona własności intelektualnej przysługuje od momentu złożenia przedmiotowego wniosku a procedura trwa  na terenie RP obecnie niestety min 2 lata.

Na moje zapytanie co z patentem, taką informację otrzymałam 11 stycznia 2022 r.
  • Re: odgrzewany kotlet - farma Autor: ~Tak [84.145.248.*]
    Dwa lata minęło może będzie jakieś info na czasie.
  • Re: odgrzewany kotlet - farma Autor: ~LeńPatentowany [217.149.243.*]
    Eeeee, co tam farma na wodzie, to już przeżytek, uzyskali patent, a technologia jak i oczekiwania branży energetycznej daleko uciekły, teraz w modzie SMR-y, niech idą w mały atom, to pogadamy....hehe
    A tak na poważnie, to za bandy rudego ponoć mają bardziej grzać OZE, więc może nadchodzi dobry czas dla takich patentów i coś się zacznie kręcić, oby, bo papier zamarzł jakbyśmy byli świadkami zlodowacenia a nie efektu cieplarnianego.

PS. Co to za tajne kody w arkuszu kupna/sprzedaży - "333" następnie "999"....ktoś sobie jaja z pogrzebu robi czy cuś :))
  • Re: odgrzewany kotlet - farma Autor: ~P24 [89.151.39.*]
    Co racja to racja, z tym patentem teraz to wejdą w rynek jak Mercator z deweloperką... ehh
    Oby ta banda rudego odblokowała kasę z UE na OZE albo chociaż niech zmienią warunki w "mój prąd" bardziej na plus dla prosumentów bo obecnie to jest nieporozumienie.
  • Re: odgrzewany kotlet - farma Autor: ~Tak [31.60.139.*]
    Będzie grane pod 50 groszy ktoś ładny baton postawił
  • Re: odgrzewany kotlet - farma Autor: ~P24 [89.151.39.*]
    Wynika z tego, że faktycznie na dniach może się czegoś ciekawego dowiemy oby tylko było to coś więcej niż to że
    "sama procedura patentowa przeszła pozytywnie..."

Ten constans na tej spółce staje się odpychający.
[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2025-10-03 15:53:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.