Guys, wrąbałem się w borutę jeszcze w czasie pandemii, trochę na niej zarobiłem ale finalnie uwaliłem się z ogromną ilością akcji na poziomie 1,3zl. Straciłem już nadzieję, i zastanawiam się nad wyjściem z ogromną stratą. Nie spieszy mi się z tym, ale zastanawiam się czy trzymanie tego ma jakikolwiek sens w perspektywie choćby dwóch lat
Podobno optymiści szybciej osiągają zamierzone cele. Ciekawe jak będzie. Sama odpowiedzi, że ktoś odrobi stratę, mając akcje po 1,30 jest już wyjątkowo optymistyczna, ale że jeszcze zarobi to już chyba szczyt optymizmu. Oczywiście wszystko jest możliwe, ale patrząc na sposób komunikacji, jaki wybrał zarząd, a raczej jego brak będzie ciężko. Powodzenia.
Sposób komunikacji zarządu z akcjonariatem jest celowy. Przyjdzie czas że przekręcą wajchę komunikacyjna w drugą stronę i zasypia przestrzeń pozytywnymi ESPI
Po złoty trzydzieści to raczej nie zarobisz . Można liczyć tutaj na espi .ale po pierwsze żeby dać pozytywne espi trzeba mieć powody bo lipne Infa typu Londyn już raczej nikt nie łyknie haczyka . Tak że kiszonka jeszcze dziesięć lat
Dlaczego Ty w opozycji do większości akcjonariuszy nie cieszysz się z 1złotowego dyskontu ? Przecież możesz teraz po taniości dokupić Perełkę technologiczną .
Nie zapomnę do końca życia jak CD projekt spadł z 9 zł do 3 - tam też różne sraliniaki , ciapoliniaki, sramijadze i inne popierdółki siały zamęt , zarząd był do du... projekty do bani a spółka zadłużona ... co było potem wiadomo. A cięzko się dobierało w okolicach 3 zeta :-)
A ja tam oddałem ten badziew za 0,47 i na na XTB i CCC zarobiłem w tym czasie około 100%,a pisałem kilka krotnie na forum że tu się pokisicie jeszcze kilka lat i w końcu oddacie że stratą po 0,30 no i taki też poziom był, ta spółka oprócz obietnic niczego wam nie będzie serwiwać.
Nie sprzedałeś bajkopisarzu za 0.47. Ostatni raz kurs dotknął 0.47 w sierpniu 2022 a ty się chwaliłeś sprzedażą na ostatniej podbitce w zeszłe wakacje. Jak już piszesz bajki to sprawdź chociaż tabele historycznych kursów.